صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

به نتیجه نرسیدن مذاکرات موجب بی آبرویی آمریکا است

کد خبر: ۵۱۶۸۲۲
| |
2048 بازدید

عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت گفت: تیم مذاکره کننده تمام تلاشش را برای به سرانجام رساندن مذاکرات ضمن حفظ ارزش های نظام دارد.

محمد علی اسفنانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اینکه  تیم مذاکره کننده کشورمان عمکلرد مقبول و مورد تایید رهبری داشته است گفت: رهبر انقلاب به صراحت اعضای تیم را متدین،قابل اعتماد و خادم به ملت و کشور اعلام کردند.

نماینده مردم فریدن،فریدون شهر و چادگان ادامه داد: تیم مذاکره کننده تمام تلاششان را برای به سرانجام رساندن مذاکرات ضمن حفظ ارزش های نظام داشته است.

اسفنانی  در عین حال گفت: گرچه امروز روز پایانی است ولی اطلاعاتی وجود دارد که امروز هم توافق صورت نخواهد گرفت و ممکن است طرف مقابل با بهانه ای جدید مذاکرات را به وقت دیگری موکول کند.

این عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت حمایت از تیم مذاکره کننده را در نتیجه مذاکرات موثر دانست و اظهار داشت: زمانیکه تیم مذاکره کننده در مذاکرات حاضر می شود طرف مقابل عقبه  آنها را در نظر می گیرد،در صورتی که عقبه ای قوی و یکدست باشد طرف مقابل مجبور به کوتاه آمدن از خواسته هایش می شوند اما اگر عقبه ای ضعیف باشد و یا تیم مذاکره کننده مورد حمایت داخلی نباشد آنها زیاده خواهی خود را افزایش داده و فشاربیشتری بر تیم مذاکره کننده وارد می کنند.

وی گفت: حضور و ایستادگی ما در مذاکرات اتمام حجتی از سوی ایران با تمام دنیاست تا ثابت کنیم مطابق ادعاهایمان هیچ خروجی از موازین بین المللی مربوط به انرژی صلح آمیز هسته ای نداشته ایم.

اسفنانی معتقد است: اگر در این فضا مذاکرات به نتیجه نرسد موجب بی آبرویی آمریکا شده و به این ترتیب ثابت کرده است که به هیچ چیزی پایبند نیست.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟