صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جوابیه یکی از متهمان اصلی دکل گم شده به «تابناک»

بیش از 70% تجهیزات بالادستی صنعت نفت و گاز را وارد کشور نموده و در حال حاضر به عنوان یک فرد، که بیش از 17 سال خارج از کشور زندگی کرده، در نقش یک سرمایه گذار خارجی بیش از 200 میلیون یورو انواع و اقسام تجهیزات را وارد مملکت نموده و شرکت‌ها و اشتغال قابل توجهی طی سال‌های گذشته در ‌کشور ایجاد نموده و مدیران صنعت نفت از این موضوع آگاهی کامل دارند.
کد خبر: ۵۱۳۳۷۸
| |
23949 بازدید
|
۵

روز گذشته «تابناک»، اقدام به انتشار برخی جزئیات از موضوع دکل گم شده نفتی ایران ـ که گفته می‌شود در حال حاضر در خلیج مکزیک در حال فعالیت و حفاری است ـ ‌کرد که در بین این جزئیات، از رضا مصطفوی طباطبایی به عنوان یکی از متهمین اصلی این جریان نام برده شده بود.

متن زیر که از طریق «تماس با ما» و نه به شکل رسمی به دست «تابناک» رسیده است، به نظر جوابیه رضا مصطفوی طباطبایی به این خبر است، که «تابناک» بعد از بررسی متن در خصوص انتشار آن اقدام می‌کند.

متن این جوابیه به شرح زیر است؛

مدیریت محترم سایت تابناک‌

با عرض سلام و ادب و خسته نباشید و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان عطف به مطلب منتشر شده در تاریخ 8 تیر در خصوص اینجانب رضا مصطفوی طباطبایی، همان طور که مستحضر هستید بر اساس قوانین دین مبین اسلام حفظ آبروی افراد از اهٌم واجبات بوده و امیدوارم که سایت محترم تابناک نسبت به انتشار جوابیه اینجانب در اسرع وقت اقدام نماید.

1 - متأسفانه درج این مطلب به صورت گزینه ای و انتخابی به شما اعلام شده و با قصد سیاسی کردن موضوع این مطلب طراحی شده است. قصد و نیت خاص که جهت مبرا نمودن مجریان اصلی این موضوع و دهها مورد دیگر در شرکت تآسیسات دریایی در 10 سال گذشته وجود دارد. اکنون با تمام تلاش خود سعی در دستچین کردن اخبار در جهت منافع عده ای خاص نموده و با نشر اخبار کذب سعی در مبرٌا نمودن خود مینمایند. بدیهی است سرنخ تمامی این موضوعات که حجم مالی آن بیشتر از 500 میلیون یورو خواهد بود از مسیر مشاور مدیر عامل تآسیسات دریایی آقای مراد. ش گذشته است. بیان کردن نحوه حضور ایشان در ارگانها و معرفی افرادی در سازمانهای دخیل و عملیاتی که ایشان در این خصوص انجام داده اند ممکن است اخلاقی نبوده ، لیکن تمام این موارد به دستگاه‌های ذیصلاح ارائه گردیده و مطمئن هستم که در مسیر قانونی و طی شکایت شرکت ملی نفت از بعضی از افراد و ممنوع المعامله کردن و ممنوع الخروج کردن این افراد عدالت در مسیر صحیح پیش خواهد رفت و عوامل واقعی تخلفات متعدد به سزای اعمال خود از جمله سوء استفاده از عواملی مانند رانت، قدرت و نفوذ در مجموعه های امنیتی خواهند رسید. قطعاٌ بیان این موضوعات تلاش مضبوحانه توسط افرادی خاص جهت فرار به جلو از واقعیات می‌باشد.

2 - اصولاٌ طبق قوانین مدنی کشورها بالاخاص قوانین کشور عزیز ما ایران و دین مبین اسلام حفظ آبروی افراد قبل از صدور حکم توسط دادگاه واجب بوده و متأسفانه در سایت محترم تابناک قبل از صدور حکم دادگاه و بدون صبر و درایت و حفظ آبروی افراد اقدام به نشر این موارد که کذب محض بوده نموده است و مسیر قانونی در مورد این مورد در حال پیگیری مراجع قانونی میباشد. متأسفانه استفاده از رانت و پول جهت تخریب افراد در رقابتهای تجاری سیاسی امری عادی شده است و لیکن در نهایت تنها ناظر و حکم دهنده خداوند خواهد بود، هرچند که جماعتی این چنین ناجوانمردانه و بدون رعایت هرگونه اخلاق نسبت به تخریب دیگران اقدام کنند.

3 - قطعاٌ لازم بذکر این موضوع در این فضا نیست لیکن اینجانب طی 15 سال گذشته، همراه با فعالیت اقتصادی که منکر آن نیستم، بیش از 70% تجهیزات بالادستی صنعت نفت و گاز را وارد کشور نموده و در حال حاضر به عنوان یک فرد که بیش از 17 سال خارج از کشور زندگی کرده در نقش یک سرمایه گذار خارجی بیش از 200 میلیون یورو انواع و اقسام تجهیزات را وارد مملکت نموده و شرکتها و اشتغال قابل توجهی طی سال‌های گذشته در داخل کشور ایجاد نموده و مدیران صنعت نفت از این موضوع آگاهی کامل دارند و تا به امروز کوچکترین قطعه ای از کشور خارج نکرده ولی متأسفانه بعضی از ارگانهای نظارتی و افراد خودسر به همراهی مشاور مدیر عامل شرکت تآسیسات دریایی قصد در تخریب و ممانعت از ورورد اینجانب به کشور نموده اند.

خواهشمند است در اسرع وقت به درج تکذیبیه اینجانب اقدام نموده و امیدوارم با توجه به اصول اخلاقی و شناختی که مدیران شما نسبت به خانواده اینجانب داشته و با کمی بررسی متوجه خواهید شد که متأسفانه مطالب ذکر شده کذب محض بوده و فقط سناریویی جهت نشر در سایت تابناک طراحی شده است.

با تشکر از حسن توجه شما
رضا مصطفوی طباطبائی

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸۸
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۹
آقای رضا مصطفوی طباطبائی کاملا محترم
خود شما اینهمه پول و امکاناتی که برشمردید را یک کلام از کجااااااااا آورده اید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد
|
United States
|
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۹
حالا این آقا خوب است یا بد است..ما که نمیخواهیم با فامیل ایشان وصلت کنیم..دکل چی شد؟ جوابیه بدون توضیحی برای شفاف کردن مسئله عدم وجود دکل؟ چقدر هم فداکار است که حاضر است در خارج از کشور زندگی کند !!
بهزاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۹
جناب طباطبايي
رنج نامه شما را خوانديم.
چشم
ولي متوجه نشديم تكليف دكل نفتي چي شد؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۹
من کشته و مرده این تکه اش شده ام: قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۹
بعد نوبت کیه که تکذیب کنه؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟