صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احمدزاده‌پیشنهاد650میلیونی‌پرسپولیس‌رانپذیرفت

فرشاد احمدزاده مهاجم سابق تراکتورسازی که به علت باقی ماندن یک سال از قراردادش به پرسپولیس برگشته است، در جلسه دیروز از پذیرش پیشنهاد 650 میلیونی باشگاه پرسپولیس طفره رفت.
کد خبر: ۵۱۲۹۹۸
| |
4330 بازدید
|
۱
به گزارش ورزش سه، فرشاد احمدزاده که هنگام جدایی از تراکتور از رضایتش برای حضور دوباره در پرسپولیس گفته بود، به مبلغی حدود یک میلیارد تومان رضایت داشت اما علیرغم اینکه مسوولان باشگاه پرسپولیس قراردادهای جدید را با شیوه صعودی و قابل افزایش ارائه داده و برای او روشن کردن که احتمال رسیدن قراردادش به یک میلیارد وجود دارد، با این حال باز هم او و مدیربرنامه هایش این پیشنهاد را نپذیرفتند.

گفته می شود که مدیربرنامه های احمدزاده در دفتر مدیرعامل پرسپولیس اعلام کرده که باید با دید ملی به فرشاد احمدزاده نگاه کرده و او به زودی بهترین مهاجم فوتبال ایران خواهد شد و همین امسال توان رفتن به لیگ های متوسط اروپایی مثل لیگ روسیه و یونان را دارد. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۸
فقط نگاه کنید خسرو حیدری استقلال یک میلیارد و نهصد احمدزاده جوان و ملی پوش ۶۵۰ میلیون!!! هیت مدیره پرسپولیسه دیگه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟