صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادعای یک فتوای عجیب درباره مبطلات روزه

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت که سلفی‌ها مدعی شده‌اند چند تن از مراجع مشهور شیعیان، روابط جنسی را از جمله مبطلات روزه نمی‌دانند.
کد خبر: ۵۱۱۸۲۷
| |
23430 بازدید

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت که سلفی‌ها مدعی شده‌اند چند تن از مراجع مشهور شیعیان، روابط جنسی را از جمله مبطلات روزه نمی‌دانند.

این روزنامه به نقل از پایگاه مصرالیوم نوشته است: سلفی‌ها با ذکر نمونه‌های غیرواقعی و واهی از فتواهای مراجع شیعه مدعی شدند که چند تن از مشهورترین مراجع تشیع جویدن آدامس، سیگار کشیدن و روابط جنسی را از جمله مبطلات روزه نمی‌شمارند.

سلفی‌ها همچنین مدعی شدند علمای شیعه مجوز روزه نگرفتن در سرزمین‌هایی که زمان روزه‌داری آن‌ها طولانی است را صادر کرده و قایل به قضای روزمره در زمستان شده‌اند.

محمود مهنا، عضو هیات علمای الازهر با لحنی موهن ادعا کرد: «شیعیان گروه بدعت‌گری هستند که امور غیردینی را وارد دین کردند. آنان قرآن را تحریف می‌کنند و مصرف سیگار برای روزه‌دار را جایز می‌دانند.»

همچنین «علاءالسعید» مؤسس ائتلاف سلفی دفاع از صحابه نیز مدعی شد: «شیعیان قوانین متفاوت با اهل تسنن را وارد این روزه‌داری کرده‌اند و قائل به این مقوله هستند که باید با اهل تسنن مخالفت کرد، حتی اگر بر حق باشند.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟