صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واحدهای تولیدی با کمتر از 50 درصد فعالیت دارند

کد خبر: ۵۰۶۴۶۴
| |
1843 بازدید

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: برای رسیدن به رونق اقتصادی، واحدهای تولیدی باید با ظرفیت 100 درصد فعالیت کنند.

به گزارش ایسنا: عباس قائیدرحمت افزود: در دولت گذشته نوسانات قیمت ارز، تورم بالا، رکود در روزهای آخر دولت دیده شد که متاسفانه این عوامل به سوءتدبیرها و قانون‎گریزی برمی‎گردد البته در بحث رکود اقتصادی تحریم‎ها نیز بی‎اثر نبودند.

وی ادامه داد: در یک مقطعی خیلی از کارخانجات ساخته شد اما فروش ماشین‎آلات تحریم شد که همه اینها سبب به بهره‎برداری نرسیدن کارخانجات شد و علیرغم اینکه اعتباراتی هزینه و طرح‎هایی کلنگ‎زنی شد اما هرگز اجرایی نشدند و چنانچه اجرایی می‎شدند 20 سال به طول می‎انجامید.
قائیدرحمت بیان کرد: با ورود دولت جدید این نوسانات نرخ ارز از سر گرفته شد و دولت توانست در بازار تعادل ایجاد کند و همچنین تعامل خود را با دنیا بالا ببرد؛ همچنین در مذاکرات در چارچوب قانون و براساس منویات رهبری مذاکرات پیش رفت و مجلس هم نظارت داشت.

وی بیان کرد: دولت جدید تورم را کاهش داد اما روی آمارهایی که چقدر کاهش یافته منتقدین اختلاف نظر دارند به عنوان مثال اگر سبد کالا خانوار را در نظر بگیریم می‎بینیم که در قیمت سبد کالای خانوار تغییری رخ نداده و این باعث شده مردم احساس کنند که تورم تغییری نداشته است در حالی که در بحث مسکن، خودرو و هزینه‎های درمانی خانوارها تغییرات اساسی انجام شده است.
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس اظهار کرد: برای طرح تحول نظام سلامت هزاران میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین رکودی که در بحث مسکن حاکم است خیلی تغییر نکرده است.
وی گفت: تا زمانی که رکود برداشته نشود رونق اقتصادی اتفاق نمی‎افتد؛ در حال حاضر رونق تولید ملموس نیست چرا که واحدهای تولیدی با کمتر از ظرفیت 50 درصد کار می‎کنند و چنانچه می‎خواهیم به رونق تولید دست یابیم باید این ظرفیت را به 100 درصد برسانیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟