صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
وليد المعلم:

جامعه بين الملل عربستان، ترکيه و قطر را تحت فشار قرار دهد

تروریسم برای امنیت و ثبات منطقه و جهان تهدید بسیار جدی است و جامعه بین الملل باید کشورهای حامی تروریسم، به ویژه ترکیه، قطر و عربستان را تحت فشار قرار دهد تا به سیاست های ویرانگر خود پایان دهند و به قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل به ویژه در زمینه مبارزه با تروریسم پایبند باشند.
کد خبر: ۵۰۶۰۵۲
| |
1950 بازدید
وزیر امور خارجه سوریه تاکید کرد که جامعه بین الملل باید کشورهای حامی تروریسم، به ویژه ترکیه، قطر و عربستان را برای پایان دادن به سیاست های ویرانگرشان تحت فشار قرار دهد.

به گزارش «شام پرس»، اعضای هیئت گروه دوستی پارلمانی ارمنستان و سوریه با ولید المعلم وزیر امور خارجه و معاون نخست وزیر سوریه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار ولید المعلم تاکید کرد که تروریسم برای امنیت و ثبات منطقه و جهان تهدید بسیار جدی است و جامعه بین الملل باید کشورهای حامی تروریسم، به ویژه ترکیه، قطر و عربستان را تحت فشار قرار دهد تا به سیاست های ویرانگر خود پایان دهند و به قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل به ویژه در زمینه مبارزه با تروریسم پایبند باشند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...