صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

همایش ارائه ماتریس حسابداری اجتماعی سال 1390 برگزار می شود

کد خبر: ۵۰۳۳۰۳
| |
2519 بازدید

همایش ارائه ماتریس حسابداری اجتماعی سال 1390 و کاربردهای آن، با حضور و سخنرانی رییس مرکز پژوهش های مجلس، جمعی از مقامات اقتصادی و اساتید دانشگاهی برگزار می شود.

به گزارش خانه ملت، همایش ارائه ماتریس حسابداری اجتماعی سال 1390 و کاربردهای آن، با حضور و سخنرانی کاظم جلالی، جمعی از مقامات اقتصادی و اساتید دانشگاهی روز سه‌شنبه (5 خرداد ماه) در مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار می‌شود.

بنابراین گزارش ماتریس حسابداری اجتماعی، یک نوع حسابداری میانه است که از تلفیق نظام حسابداری، حساب‌های ملی، نظام حسابداری بخشی و جمعیت یک کشور تشکیل می‌شود.
گفتنی است در قالب این ماتریس امکان بررسی انواع سیاستگذاری‌های اقتصادی، اجتماعی، انرژی، محیط زیستی و تاب‌آوری اقتصادی برای کاربران و سیاستگذاران به وجود آمده است که مرکز پژوهش‌های مجلس تاکنون سه ماتریس حسابداری اجتماعی برای سال‌های 1379، 1385 و 1390 تهیه نموده است.
شایان ذکر است در این همایش علاوه بر سخنرانی دکتر جلالی در خصوص سیاستگذاری اقتصادی، موضوعاتی همچون مزیت‌های الگوسازی مبتنی‎بر ماتریس حسابداری اجتماعی در برنامه‌ریزی، توسعه، اهمیت ابعاد اجتماعی در ماتریس حسابداری اجتماعی، اهمیت ماتریس حسابداری اجتماعی و کاربرد‌های آن و فرآیند تدوین ماتریس حسابداری اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی از سوی مهمانان و سخنرانان مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
همچنین در ادامه این همایش برنامه نرم‌افزاری به‌هنگام‌سازی جداول داده-ستانده RAS-RUN ، که به همت مرکز پژوهش‌‌های مجلس تهیه شده است، معرفی خواهد شد.
شایان ذکر است در ادامه این همایش پنل تخصصی موضوع جایگاه الگوهای تعادل عمومی در برنامه‌ریزی توسعه اقتصاد ایران و نقش مرکز پژوهش‌های مجلس با حضور علی‌اصغر بانویی، فاطمه بزازان، ناصر خیابانی، اسفندیار جهانگرد، سید هادی موسوی‌نیک، و ابوالحسن والی‌زاده برگزار می‌گردد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...