دستگیری سارقان مسلح بانک مهاباد در 48 ساعت
عاملان سرقت مسلحانه از بانک صادرات مهاباد با تلاش و هوشیاری ماموران نیروی انتظامی و اداره آگاهی این شهرستان در کمتر از 48 ساعت دستگیر شدند .
کد خبر: ۵۰۱۹۵۲
| | 12515 بازدید
عاملان سرقت مسلحانه از بانک صادرات مهاباد با تلاش و هوشیاری ماموران
نیروی انتظامی و اداره آگاهی این شهرستان در کمتر از 48 ساعت دستگیر شدند .
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر افزود: عاملان این سرقت دو نفر بودند که در حین انتقال و جابجایی پول از بانک صادرات شعبه میدان تره بار مهاباد، اقدام به سرقت یک میلیارد و 880 میلیون ریال وجه نقد کرده بودند .
سردار محمد شرفی گفت: کارآگاهان زبده انتظامی این شهرستان با استفاده از شگردهای فنی و علمی و پلیسی موفق شدند این دو سارق 25 و 28 ساله را با هماهنگی دستگاه قضایی در مخفیگاهشان در یکی از روستاهای تابعه این شهرستان دستگیر کنند .
وی با بیان اینکه تمامی وجوه به سرقت رفته از این بانک از این سارقان کشف شد، اظهار کرد: از این دو سارق همچنین دو قبضه اسلحه و یک کلت کمری قلابی نیز که از آنها در این سرقت استفاده کرده بودند، کشف شده است .
سردار شرفی همچنین از تلاش همه مسوولان این شهرستان به ویژه نیروی انتظامی و دستگاه قضایی در دستگیری عاملان این سرقت قدردانی کرد .

سرقت از این بانک پس از اتمام وقت کاری آن بود که سارقان از غفلت مسوولان این بانک در عدم استفاده از نیروی محافظ برای انتقال پول استفاده کرده و اقدام به سرقت کرده بودند.
این سارقان چهره خود را با استفاده از نقاب پوشانده و از یک دستگاه خودروی بدون پلاک برای این سرقت استفاده کردند.
مهاباد با 215 هزار نفر جمعیت در 116 کیلومتری مرکز استان واقع شده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


