میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جهاد اسلامی: امت اسلام به جنگ «صفین» دیگری نیاز ندارد

کد خبر: ۵۰۱۹۰۴
| |
2887 بازدید
جنبش جهاد اسلامی ضمن تأکید بر لزوم حمایت بیشتر از فلسطین اعلام کرد باید با یک نبرد موفقیت‌‌آمیز دیگر نظیر نبردهای «عین جالوت» و « حطین» فلسطین آزاد شود.

به گزارش «تابناک»، «خالد البطش» یکی از اعضای ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین از امت اسلام خواست حمایت مادی و معنوی بیشتری از قدس بکنند.

بر اساس گزارش وبگاه خبری «فلسطین الیوم»، البطش اعلام کرد باید در مقابل طرح‌های سیاسی برای به رسمیت شناختن اسرائیل ایستاد. وی سپس بر حمایت از گزینه مقاومت و جهاد در غزه و کرانه باختری تاکید کرد.

البطش در کنفرانسی در بیروت تاکید کرد محاصره غزه باید برداشته و گذرگاه‌های آن باید باز شود. البطش سپس خواستار صدور فتواها و اتخاذ مواضعی شد که عادی سازی روابط با اسرائیل و نیر نابودی آرمان فلسطین را دنبال می‌کند.

 وی ضمن تاکید بر اینکه فلسطین، مسأله مرکزی جهان اسلام است ، افزود: امت اسلام به یک جنگ «صفین» دیگر با پیامدهای فاجعه‌بار آن نیاز ندارد بلکه نیازمند نبردهای «حطین» و «عین جالوت» برای‌ آزادسازی فلسطین و نابودی شر آمریکایی-صهیونیستی است.

بنا بر این گزارش، در سال 1181 مسلمانان به فرماندهی صلاح‌الدین ایوبی، صلیبیون را در جنگ حِطّین به سختی شکست دادند و پس از آن به سادگی با شکست دادن لشکریان پراکنده صلیبی تمام شهرها از جمله بیت‌المقدس را به جز چند شهر ساحلی بازپس گرفتند.

طبق این گزارش، عین‌جالوت نیز نبردی بود که در 3 دسامبر 1260 میلادی برابر با 656 هجری میان دودمان مسلمان مملوک بحری با مغول‌ها در فلسطین رخ داد.این جنگ در جنوب خاوری الجلیل در منطقهٔ عین جالوت واقع در بین شهرهای بیسان و نابلس اتفاق افتاد و طی آن مملوک‌ها موفق شدند تمامی نیروی حدود 20 هزار نفره مغول را کشته و پیروز قطعی این نبرد شوند.

فارس
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات