صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افشاگر طرح سیا علیه ایران به زندان محکوم شد

افسر سابق سیا که به افشای طرح محرمانه سازمان سیا برای جلوگیری از پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران متهم شده بود، به سه سال و نیم زندان محکوم شد.
کد خبر: ۴۹۹۴۵۶
| |
6098 بازدید
افسر سابق سیا که به افشای طرح محرمانه سازمان سیا برای جلوگیری از پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران متهم شده بود، به سه سال و نیم زندان محکوم شد.

به گزارش تسنیم دادگاه شهر الکساندر «جفری استرلینگ» افسر سابق سازمان سیا را که به افشای جزئیات مأموریت محرمانه این سازمان برای جلوگیری از پیشرفت‌های هسته‌ای ایران متهم شده بود، به 42 ماه زندان محکوم کرد.

در ماجرای این محکومیت و بر اساس قانون مجازات جاسوسی، دادستان خواستار صدور 20 سال حبس برای وی شده بود. هیئت منصفه وی را در فقره اتهام ارائه اطلاعاتی به یک خبرنگار روزنامه نیویورک‌تایمز در مورد یک برنامه محرمانه برای فریب دادن دولت ایران از طریق انتقال طرح‌های معیوب هسته‌ای از طریق یک واسطه روسی، مجرم شناخت.

دادستان‌ها خواهان صدور یک حکم سنگین علیه وی بودند، اما وکلای مدافع وی اعلام کرده‌اند که مجازات وی باید متناسب با حکم صادره علیه دیوید پترائوس، مدیر سابق سازمان سیا باشد که در زمینه ارائه پرونده‌های محرمانه به معشوقه و نویسنده زندگی‌نامه خود مجرم شناخته شد. پترائوس ماه گذشته شامل عفو مشروط شد.

انتهای پیام/پ

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟