راه‌های جدید درمان ناباروری معرفی می‌شود

کد خبر: ۴۹۹۱۳۷
| |
2286 بازدید

راه‌های جدید برای بهبود درمان ناباروری در اولین کنگره بین‌المللی تولید مثل بررسی می‌شود.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی انجمن علمی جنین‌شناسی و بیولوژی تولیدمثل ایران، در تحقیقات جدید که برای بررسی عوامل موثر در لانه‌گزینی موفقِ جنین و بارداری طبیعی صورت گرفت، مشخص شد لانه­‌گزینی موفق، نیازمند تغییرات گسترده آندومتر در سطح سلولی و مولکولی و گفتمان دو سویه بین جنین و آندومتر است.

بر اساس این پژوهش، این ارتباط توسط شبکه‌ای پیچیده و چند لایه از سلول­‌های ایمنی، کموکاین­‌ها، سیتوکین‌ها، فاکتورهای رشد و مولکول‌های چسبان راهبری می‌شود.

در این پژوهش آمده است، مجموعه‌ه­ای از سیتوکین­‌های TH1 به صورت هماهنگ و تحت کنترل دقیق کار می‌کنند تا سبب القاء قدرت پذیرش آندومتر شوند.

 همچنین کموکاین­‌ها و مولکول­‌های چسبان اتصال بلاستوسیت به آندومتر را واسطه‌گری می­‌کنند. در نهایت سلول­‌های سیستم ایمنی، به طور عمده سلول­‌های NK، سلول­‌های دندریتیک و سلول­های Tتنظیمی و TH1، نه تنها در القاء تحمل ایمونولوژیک بلکه در تکامل دیواره رحم و تغییر ساختار عروق آندومتر نیز نقش برجسته‌های ایفا می­‌کنند.

 فهم جامع مکانیزم­‌های ایمونولوژیک دخیل در لانه‌گزینی جنین به ارائه راه‌کارهای درمانی بدیع جهت درمان شکست­‌های مکرر لانه‌گزینی و بهبود میزان باروری کمک شایانی خواهد نمود.

اولین کنگره بین‌المللی تولیدمثل همزمان با اولین جشنواره برترین‌های حوزه تولیدمثل 2 تا 4 خرداد در مرکز همایش­‌های رازی برگزار می شود و نتایج آخرین یافته‌­ها در این خصوص توسط استادان، پژوهشگران و متخصصان ارائه می‌شود.

گروههای هدف که در این کنگره به آن­ها امتیاز بازآموزی تعلق خواهد گرفت متخصصان زنان، مامایی، اورولوژی، جنین‌شناسی، پزشکان عمومی، دامپزشکان، کلیه گرایش­‌های علوم پایه پزشکی، زیست‌شناسی، علوم‌آزمایشگاهی و پاتولوژی هستند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت