نیمی از دیابتی‌های ایرانی از بیماری خود بی‌خبرند

کد خبر: ۴۹۸۷۹۵
| |
2334 بازدید

‌رییس جامعه پزشکان متحصص داخلی کشور با تاکید بر اینکه 50 درصد مبتلایان به بیماری دیابت در کشور از بیماری دیابت خود بی‌خبرند، گفت: به همین دلیل همگان باید هر شش ماه یکبار قندخون خود را کنترل کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر ایرج خسرونیا خاطرنشان کرد: بی‌توجهی به هشدارها و موارد کوچک مانند نگذاشتن سوزن در دهان و نکندن چسب توسط دندان‌ها، نخ و به طور کلی وارد کردن هر جسم خارجی و آلوده به دهان باعث بروز بسیاری از بیماری‌ها به بدن می‌شود.

رییس جامعه پزشکان متحصص داخلی کشوری ادامه داد: کنترل قند خون هر شش ماه یکبار لازم است؛ چرا که بسیاری از افراد نمی‌دانند به دیابت مبتلا هستند و با انجام بسیاری از کارها باعث می‌شوند که بیماری‌های دیگری هم به بدن آنها سرایت کند.

خسرونیا یادآور شد: عفونت دستگاه گوارش، کلیه، مثانه و ریه جزو بیماری‌هایی است که مبتلایان به دیابت بیش از دیگران ممکن است به آنها دچار شوند. همچنین تب مختصر و لاغر شدن بیش از حد و بدون دلیل جز عواملی است که بهتر است افراد با مشاهده آن به پزشک مراجعه کنند.

رییس انجمن پزشکان متخصص داخلی کشور در پایان اظهار کرد: بیمارانی که دچار انسداد مجاری تنفسی، تنگی نفس، تپش قلب و سیاه شدن انگشت دست و پا می‌شوند برای تشخیص و درمان بهتر باید به پزشک معالج مراجعه کنند؛ چرا که این افراد با مراجعه سریع می‌توانند سلامت خود را کنترل کنند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت