صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ناوشکن البرز به باب المندب رسید

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ناوشکن البرز در ورودی تنگه باب المندب در حال گشت زنی است.
کد خبر: ۴۹۶۱۸۷
| |
7800 بازدید

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ناوشکن البرز در ورودی تنگه باب المندب در حال گشت زنی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ امیر دریادار حبیب الله سیاری در حاشیه مراسم بزرگداشت روز معلم در دانشگاه عالی دفاع ملی در خصوص آخرین اخبار حضور ناوگروه های نیروی دریایی ارتش در خلیج عدن افزود : ناوگروه های نیروی دریایی سی و چهارمین حضور خود را در خلیج عدن و تنگه باب المندب تجربه می کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت : ما از سال 85 در خلیج عدن و تنگه باب المندب و بعضاً در غرب هند حضور داشتیم.

امیر سیاری با بیان اینکه بحث تذکر و هشدار از طرف ناوهای خارجی به ناو ایرانی وجود نداشته است ، تصریح کرد: براساس قوانین بین المللی در آب های آزاد حضور داریم و به گشت زنی و دفاع از منافع ملی و اقتصادی مان که همان کشتی های تجاری هستند ، می پردازیم.

فرمانده نیروی ارتش افزود: ناوگروه سی و چهارم تا اول تیرماه در خلیج عدن و باب المندب حضور خواهد داشت و سپس ناوگروه سی و پنجم را روانه خواهیم کرد.

امیر سیاری تصریح کرد: گشت زنی ناوگروه های ارتش در این منطقه به منظور حمایت از کشتی های تجاری است و در آب های هیچ کشوری هم وارد نشده ایم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟