صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستبرد به حساب مدیر برای خرید تبلت

کد خبر: ۴۹۵۵۳۶
| |
2973 بازدید

خانم منشی که از حساب بانکی صاحب‌کار خود به‌صورت غیرمجاز برداشت و خرید اینترنتی انجام داده بود، دستگیر شد.

به گزارش آرمان، رئیس پلیس فتای این استان در این زمینه گفت: شاکی این پرونده فردی 35 ساله و صاحب یک دفتر مهندسی ساختمان است که با اعتماد به منشی خود، اطلاعات کارت اعتباری خود را در اختیار وی قرار داده و منشی این شرکت با استفاده از اطلاعات کارت اعتباری مدیر اقدام به خرید گوشی تلفن همراه کرده و از حساب وی 15 میلیون ریال برداشت می‌کند.

سرهنگ سید موسی حسینی ادامه داد: با تلاش ماموران پلیس فتا متهم شناسایی و دستگیر شد و در بازجویی به بزه انتسابی خود اعتراف کرد.

وی افزود: متهم در اعترافات خود بیان داشت؛ زمانی که در اینترنت مشغول جست‌وجو کردن صفحات بودم، تبلیغ فروش تبلت، توجه من را جلب کرد اما به دلیل اینکه توان خرید آن را نداشتم با استفاده از حساب مدیر خود اقدام به خرید اینترنتی کردم اما تصور اینکه روزی شناسایی شوم را نداشتم.

این مقام انتظامی گفت: متهم در ادامه اظهار داشت در روزهای ابتدایی کارم در شرکت، آقای مدیر اطلاعات حساب بانکی‌اش را به من سپرد تا قسط‌‌هایش را پرداخت کنم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟