شکایت سفارت عربستان از نماینده شیعه پارلمان کویت
سفارت عربستان در کویت از یکی از نمایندگان پارلمان این کشور که از اقدام نظامی علیه یمن انتقاد کرده بود، شکایت کرده است.
کد خبر: ۴۹۵۳۵۲
| | 6449 بازدید
سفارت عربستان در کویت از یکی از نمایندگان پارلمان این کشور که از اقدام نظامی علیه یمن انتقاد کرده بود، شکایت کرده است.
به گزارش «تابناک»، عبدالحمید دشتی، نماینده شیعه پارلمان کویت این سخنان را در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی وابسته به حزبالله لبنان مطرح کرده بود.
عربستان سعودی در تلاش برای احیای قدرت هم پیمان نزدیک خود، عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن و به منظور تضعیف جنبش انصارالله از ششم فروردین (26 مارس) این کشور عربی را هدف حملات هوایی مرگبار خود قرار داد.
سفارت عربستان در کویت مدعی است کشورش در این شکوائیه، انتقاد از حملات ریاض به یمن را به منزله توهین به عربستان خوانده است.
این دومین شکایت عربستان علیه دشتی است. این نماینده شیعه پارلمان کویت در نخستین شکایت ریاض به توهین به عربستان و پادشاه این کشور متهم شده بود.
این در حالی است که به گزارش کویت نیوز، حکم تبرئه عبدالله النفیسی، استاد علوم سیاسی در کویت که به علت توهین به شیعیان محاکمه شده بود در دادگاه تایید شد.
پرس تی وی
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


