صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بمباران دوباره یمن پس از اعلام توقف حملات

کد خبر: ۴۹۳۸۰۴
| |
2507 بازدید
خبرنگار شبکه العالم از حمله جنگنده‌های سعودی به نیروهای ارتش یمن در تعز خبر داد.

به گزارش «تابناک»، خبرنگار شبکه العالم روز چهارشنبه گزارش داد، پس از درگیری نیروهای ارتش یمن با عناصر وابسته به "عبدربه منصور هادی" رئیس جمهور مستعفی، جنگنده‌های سعودی چندین بار به نیروهای ارتش حمله کردند.

این حملات درحالی صورت می گیرد که عربستان سعودی دیشب از توقف حملات به یمن و آغاز مرحله‌ای جدید خبر داد.

خبرنگار شبکه العالم همچنین از حمله جنگنده‌های سعودی به مقر لشکر 35 در تعز خبر داد، و تأکید کرد که این حمله یک ساعت پس از کنترل نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی بر این مقر، انجام شد.

جنگنده‌های سعودی همچنین در این حملات، ساختمان اداره امنیت و زندان مرکزی و منطقه "وادی الضباب" در استان تعز را هدف قرار دادند.

وزارت بهداشت یمن اعلام کرده است که 95 درصد از پزشکان و پرستاران خارجی، این کشور را ترک کرده‌اند که این امر فشار بسیاری را بر کادر پزشکی بیمارستانهای یمن وارد کرده است.

وزارت بهداشت یمن خاطرنشان کرد: بر اثر حملات تجاوزکارانه عربستان سعودی به یمن، 951 نفر از شهروندان شهید شده‌اند.143 نفر از شهدا کودک، و 95 نفر نیز زن هستند.

در این حملات همچنین 3943 تن مجروح شده‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟