آغاز مطالعات مقدماتی حذف یارانه پردرآمدها

مشاور رئیس جمهوری در امور اقتصادی از آغاز مطالعات مقدماتی برای حذف یارانه گروه‌های پردرآمد خبر داد.
کد خبر: ۴۹۲۰۸۱
| |
4170 بازدید
مشاور رئیس جمهوری در امور اقتصادی از آغاز مطالعات مقدماتی برای حذف یارانه گروه‌های پردرآمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس مسعود نیلی مشاور رئیس جمهور در امور اقتصادی گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم اکنون مطالعات مقدماتی برای حذف یارانه گروههای پردرآمد را آغاز کرده است.

وی با بیان این که انجام این مطالعات حساسیت زیادی دارد و باید سنجیده عمل شود، تا شوکی به جامعه وارد نشود، اظهار کرد: خوشه بندی و تقسیم بندی دهکهای جامعه یک کار پردردسر و بسیار پیچیده با عواقب بسیار زیاد است، اما می‌توانیم دوباره گروه‌های هدف را تعریف کنیم.

نیلی با تاکید بر این که انجام این مطالعات باید با دقت و بدون خطا صورت گیرد، افزود: این مطالعات باید به گونه‌ای انجام شود که استمرار آن را تضمین کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی