صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
میرسپاسی:

نگاه جنسیتی در فدراسیون والیبال نیست

کد خبر: ۴۹۱۵۰۰
| |
1948 بازدید
نایب‌رئیس والیبال بانوان گفت: در این فدراسیون تفاوت جنسیتی وجود ندارد و مسابقات قهرمانی آسیا بهترین زمان است تا بانوان قابلیت خود را نشان دهند.

به گزارش فارس، زهره می‌رسپاسی نایب‌رئیس والیبال بانوان در حاشیه بازدید از تمرینات ملی پوشان در جمع خبرنگاران گفت:‌ من برنامه‌‌هایم را به فدراسیون داده‌ام. منتظر هستم تا تیم‌های ملی در مسابقات قهرمانی آسیا برگردند و از همه گزارش بگیرم تا برای رفع مشکلات اقدام کنیم. برنامه‌هایم به سه دسته کوتاه، میان و درازمدت تقسیم شده است. در برنامه درازمدت ارتقای ورزش بانوان را مدنظر هستم که این موضوع جز با همت و تلاش بازیکنان و فدراسیون میسر نمی‌شود.

وی افزود: ارتقای جایگاه کمی و کیفی داوران و بازیکنان از دیگر برنامه‌هایم است. در تلاش هستم تا برای جذب مربی خارجی درجه یک رایزنی کرده تا بتوانیم زمینه را برای رشد فراهم کنیم. با حضور مربی خارجی می‌توانیم برای مربیان خودمان کلاس‌های مختلف برگزار کنیم. با داورزنی صحبت کردم او قول داد گزینه مناسب باشد اقدام کند. برای ما مهم نیست این مربی از کدام کشور باشد فرد مورد نظر را پیدا کنیم برنامه‌ریزی خواهیم کرد. از پیشکسوتان، مربیان،‌همکاران خودمان هم دعوت خواهیم کرد. مسابقاتی که ملی‌پوشان در آن شرکت می‌کنند فرصت خوبی است تا همه چیز را رصد کرده و به نتیجه برسیم.

نایب‌رئیس والیبال بانوان در پاسخ به این سوال که یکی از دلایل پیشرفت والیبال مردان توسط تیم‌های پایه است آیا شما برنامه‌‌ای برای این موضوع در بخش بانوان دارید، عنوان کرد: در آخرین جلسه‌‌ای که با دبیر فدراسیون داشتم به من گفتند بحث استعدادیابی هنوز کامل نشده است. از او خواهش کردم مدارک را به من بدهد تا هفته آینده یک جلسه برای استعدادیابی با مسئولان آموزش و پرورش و وزارت علوم برگزار کنند. برای بازیکن‌سازی قطعا باید از پایه کار کنیم تا نقاط آسیب شناخته شوند.

میرسپاسی با اشاره به اینکه تأسیس دبیرستان والیبال و کار کردن در این رشته در دانشگاه به صورت اختصاصی یکی از برنامه‌هایش است، تصریح کرد: یکی از پیشنهادات من تأسیس مرکز علمی کاربردی برای والیبال است. با مذاکره با آموزش و پرورش هم می‌توانیم دبیرستان والیبال داشته باشیم.

نایب‌رئیس والیبال بانوان درباره اینکه یکی از مشکلات ملی‌پوشان نداشتن دیدارهای تدارکاتی است،‌اظهار داشت: این موضوع به بودجه و حمایت داورزنی نیاز دارد. اگر برنامه‌ها خوب باشد رئیس فدراسیون از ما حمایت می‌کند. داورزنی گفته در این فدراسیون تفاوت جنسیتی قائل نمی‌شود. حالا مسابقات قهرمانی آسیا بهترین موقع است تا قابلیت خودمان را نشان دهیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید معمولا در فدراسیون‌ها بانوان قدرت تصمیم‌گیری ندارند عنوان کرد:‌ من ترجیح می‌دهم زیاد حرف نزنم و فقط عمل کنم. امیدوارم بازیکنان ما با شایستگی خودشان را نشان دهند و دید رئیس فدراسیون به ورزش بانوان هم وسیع شود. قطعا باید تعامل کرد. بانوان بخشی از یک فدراسیون هستند. ما باید با در نظر گرفتن شئونات احقاق حقوق کنیم. حق بانوان به دست خودشان باید گرفته شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟