صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دولت درخصوص تعطیلی دوساله حج عمره تصمیم انقلابی بگیرد

کد خبر: ۴۸۹۵۹۷
| |
4321 بازدید

نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس شورای اسلامی بااشاره به اقدام اخیر افسران عربستانی در هتک حرمت به دو نوجوان ایرانی، گفت: دولت درخصوص تعطیلی دوساله حج عمره تصمیم انقلابی بگیرد.

به گزارش خانه ملت، سید شکرخدا موسوی در نشست علنی امروز (چهارشنبه 19 فروردین) در تذکری شفاهی گفت: در اینجا باید شهادت 3 نفر از افسران وظیفه نیروی انتظامی خوزستان که صبح روز 13 فروردین حین انجام وظیفه در چادر نوروزی مستقر در شهرستان حمیدیه که برای امنیت مسافران نورزوی برپا شده بود، به دست تروریست‌های معاند و عوامل سرسپرده استکبار جهانی را به ملت بزرگ ایران، مردم شهیدپرور خوزستان تبریک و تسلیت عرض کنم. همچنین شفای عاجل برای دو نفر از مجروحان این حادثه را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تروریست‌ها بدانند که قطعاً با این اقدامات کور و وحشیانه مردم شریف و ولایتمدار خوزستان منسجم‌تر از گذشته پای آرمان‌ها و ارزش‌های نظام ایستاده‌اند و به هیچ وجه با این اقدامات خللی در وحدت و اراده آنها وارد نخواهد شد.

وی در تذکری خطاب به رئیس جمهور و وزیر ارشاد گفت: قطعاً با این جنایت هولناکی که نسبت به دو نوجوان ایرانی توسط افسران سعودی انجام شده، دولت باید یک تصمیم انقلابی و جدی گرفته و حداقل دو سال حج عمره را تعطیل کند، زیرا به طور حتم این پول‌ها خرج گروه‌های تروریستی شیعه‌کش می‌شود. از این‌رو وزارت ارشاد و ریاست جمهوری باید این وضع را سامان دهند و ما منتظر اقدام قاطعانه آنها هستیم.

موسوی در تذکری خطاب به وزیر اقتصاد با اشاره به تعطیلی 7 ساله کارخانه تصفیه شکر اهواز تصریح کرد: با توجه به این موضوع شاهدیم که بانک ملی اقدام به خریداری گروه ملی خوزستان کرده است، از این‌رو اگر وزارت اقتصاد مدیریت نکند، مطمئناً گروه ملی هم به سرنوشت کارخانه تصفیه شکر دچار خواهد شد، بنابراین این وزارتخانه باید دستور فوری برای احیای کارخانه تصفیه شکر بدهد، زیرا تاکنون تعطیلی آن حدود 800 نفر را بیکار کرده است.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر کشور بر لزوم اجرای هر چه سریع‌تر پروژه قطار شهری اهواز تاکید کرد و گفت: متاسفانه به علت عدم نظارت جدی مجموعه وزارت کشور این پروژه به کندی پیش می‌رود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟