هلاکت ۷۵ عضو داعش در حومه بغداد

منابع امنیتی از کشته شدن ۷۵ عضو گروه تروریستی داعش طی عملیات ارتش عراق در مناطق اطراف بغداد خبر می‌دهند.
کد خبر: ۴۸۹۲۲۹
| |
8171 بازدید
منابع امنیتی از کشته شدن ۷۵ عضو گروه تروریستی داعش طی عملیات ارتش عراق در مناطق اطراف بغداد خبر می‌دهند.

به گزارش خبرگزای مهر به نقل از فرات نیوز، وزارت دفاع عراق با صدور بیانیه ای از کشته شدن ۷۵ عضو داعش در جریان عملیات غافلگیرانه ارتش عراق در حومه بغداد خبر داد.

از سوی دیگر، نظامیان ارتش عراق همچنین اعضای یک گروه تروریستی متشکل از ۲۴ نفر را در اطراف پایتخت این کشور بازداشت کردند. بر اساس اعلام رسانه های عراقی یکی از افراد بازداشت شده در کشته شدن بیش از ۷۰ غیرنظامی دست داشته است.

یک منبع امنیتی در ارتش عراق نیز اعلام کرد که در جریان وقوع درگیری شدید میان تروریست های داعش و واحد مرزبانی عراق در غرب استان الانبار، ده‌ها تروریست کشته و یا زخمی شدند.

در همین حال، افراد مسلح در استان صلاح الدین، با حمله به منطقه ای در شهر تکریت ۲ غیرنظامی را به قتل رساندند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت