صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نایب رئیس مجلس چک به تهران سفر می‌کند

کد خبر: ۴۸۷۹۹۳
| |
1961 بازدید

نایب رئیس مجلس چک در رأس هیأتی پارلمانی 23 فروردین به تهران سفر می‌کند.

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نایب رئیس مجلس چک در رأس هیأتی پارلمانی به دعوت محمدحسن ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، روز یکشنبه (23 فروردین) به تهران سفر می‌کند.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است که اعضای هیأت پارلمانی جمهوری چک در سفر سه روزه خود به ایران، با برخی از مقامات کشورمان از جمله ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس و علاء الدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس دیدار و گفت‌وگو کنند.

جمهوری چک کشوری در اروپای مرکزی است که در دهه ۱۹۹۰ از کشور بزرگ چکسلواکی جدا شد و پایتخت آن شهر پراگ است.

در جمهوری چک نخست‌وزیر رئیس دولت است و کابینه و هیات وزیران زیر نظر او فعالیت می‌کنند، همچنین در این کشور مجلس به دو صورت ملی و سنا فعال است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟