اوزیل: قصد بازگشت به بوندس لیگا را ندارم
کد خبر: ۴۸۴۸۶۷
| | 2682 بازدید
مسوت اوزیل، ستاره آلمانی آرسنال، اعلام کرد از حضور در امیریتس راضی است و برنامه ای برای بازگشت به بوندس لیگا ندارد.
به گزارش "ورزش سه"، اوزیل که در تابستان 2013 از رئال به آرسنال پیوست، در اولین فصل حضورش در آرسنال، نتوانست انتظارات را برآورده کند و به همین دلیل، در تابستان گذشته، شایعاتی در مورد احتمال جدایی اش از توپچی ها و پیوستنش به بایرن منتشر شد.
اما او تاکید کرد برنامه ای برای بازگشت به فوتبال آلمان ندارد و از بازی در لیگ برتر کاملا راضی است.
او به خبرنگاران گفت:" در حال حاضر، بازگشت به بوندس لیگا در برنامه ام نیست. من از بودن در آرسنال واقعا راضی هستم و می خواهم به حضورم در این باشگاه ادامه بدهم.
من در بوندس لیگا و لالیگا بازی کردم اما لیگ برتر قوی ترین لیگ دنیاست. حریفان در لیگ برتر هرگز تسلیم نمی شوند. حتی وقتی 3-0 پیش هستیم، بازیکنان حریف تسلیم نمی شوند و تا آخرین ثانیه می جنگند. تنها وقتی می توانید به موفقیت برسید که از نظر فیزیکی در بهترین شرایط باشید."
اوزیل همچنین پاسخ انتقادات در مورد بی نظمی اش را داد و تاکید کرد با نمایش هایش زیر نظر آرسن ونگر ثابت خواهد کرد که منتقداتش اشتباه می کنند:" نیازی به ثابت کردن چیزی را ندارم؛ البته درست است که برای رسیدن به اهدافم باید بیشتر کار کنم.
به همین است که اکنون، سخت تر از هر زمان دیگری در زندگی ام کار می کنم. بدنم شرایط باثباتی دارد و احساس خوبی دارم. در فوتبال انگلیس به چنین شرایطی نیاز دارید."
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


