صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاتن: تنها راه مهار تهران، تغییر نظام است

سناتور تندروی جمهوری‌خواه روز چهارشنبه با بیان اینکه واشنگتن باید حضور نظامی خود در منطقه را افزایش دهد، گفت تنها راه مهار ایران تغییر نظام این کشور است.
کد خبر: ۴۸۴۸۱۳
| |
9063 بازدید
سناتور تندروی جمهوری‌خواه روز چهارشنبه با بیان اینکه واشنگتن باید حضور نظامی خود در منطقه را افزایش دهد، گفت تنها راه مهار ایران تغییر نظام این کشور است.

به گزارش فارس، تام کاتن سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی روز چهارشنبه بار دیگر خواستار رویارویی نظامی با ایران شد و گفت تنها راه مهار تهران، تغییر نظام ایران، افزایش بودجه نظامی و حضور گسترده در خاورمیانه است.

کاتن که در نشستی به میزبانی موسسه «هودسن» صحبت می‌کرد، همچنین گفت: «ما باید با تلاش ایران برای هسته‌ای شدن و رسیدن به هژمونی منطقه‌ای، مقابله کنیم.»

وی با بیان اینکه راه‌حل تمام مشکلات در منطقه از مسیر ایران می‌گذرد،‌ گفت: «ایران هسته‌ای، تهدیدی برای بقای کشورهای عربی در منطقه است.»

کاتن 37 ساله که دو ماه است وارد سنا شده، همان سناتوری است که نامه‌ای را خطاب به رهبران ایران نوشته و به امضای 46 سناتور دیگر رساند. در این نامه جنجالی، به ایران هشدار داده شده که اگر توافق هسته‌ای با ایران به تائید کنگره نرسد، رئیس‌جمهور آینده آمریکا می‌تواند به سادگی آن را لغو کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟