روش‌های نادرست نگهداری نان عامل بروز بیماری

متاسفانه در اغلب موارد نگهداری نان با روش‌های نادرست صورت می‌گیرد که این موضوع عامل مهم بروز بیماری به ویژه ابتلا به بیماری‌های مرتبط با دستگاه گوارشی است.
کد خبر: ۴۸۴۷۹۳
| |
4875 بازدید
متاسفانه در اغلب موارد نگهداری نان با روش‌های نادرست صورت می‌گیرد که این موضوع عامل مهم بروز بیماری به ویژه ابتلا به بیماری‌های مرتبط با دستگاه گوارشی است.

 صدراله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: نگهداری‌ صحیح نان موضوعی بسیار مهم است که آگاهی از آن برای حفظ سلامتی و تندرستی مهم بوده و عدم توجه به آن عوارض زیادی به همراه دارد.

وی تاکید کرد:متاسفانه در اغلب موارد نگهداری نان با روش‌های نادرست صورت می‌گیرد که این موضوع عامل مهم بروز بیماری به ویژه  ابتلا به بیماری‌های مرتبط با دستگاه گوارشی است.

 کمالوند گفت: چیدن نان‌های داغ بر روی هم عادتی نادرست است که کپک زدگی‌نان را تسریع، فساد پذیری را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می‌کند و در نتیجه مصرف نان با گذشت چند ساعت از خرید آن، ممکن است موجب بروز مشکل شود .

وی با بیان اینکه نان در یخچال بیات شدن آن را تسریع می‌کند، افزود: بهتر است نان به ویژه هنگامی که خریداری می‌شود،‌ابتدا سرد شده و سپس در یک سفره پارچه‌ای یا پلاستیکی‌ حمل و نگهداری شود.

 کمالوند یاد آور شد: قبل از سرد شدن کامل، نان را نباید دسته کرده و پس از اینکه نان سرد شده، آن را باید در سفره در بسته نگهداری کرد.

وی با اشاره به اینکه باید از خرید نان بیش از مقدار مورد نیاز نگهداری طولانی مدت نان پرهیز کرد، در صورتیکه اصول صحیح نگهداری‌ نان رعایت نشود، در آن صورت فرد ممکن است در معرض بیماری‌ها و نارسایی‌های گوارشی خفیف تا شدید و حتی بروز مشکل در سایر اندام‌ها و بافت‌ها قرار بگیرد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت