تمدید مهلت ثبت‌نام کنکور تا شنبه

کد خبر: ۴۷۶۲۰۳
| |
2969 بازدید

مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید مهلت ثبت نام در آزمون سراسری 94 تا ساعت 24 روز شنبه دوم اسفند خبر داد.

به گزارش ایسنا، حسین توکلی اظهار کرد: به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای آن دسته از داوطلبانی که تا کنون نسبت به ثبت نام در آزمون سراسری اقدام نکرده اند، مهلت ثبت نام تا ساعت 24 روز شنبه دوم اسفندماه تمدید شد.

وی تاکید کرد: کلیه داوطلبانی که تاکنون برای ثبت نام اقدام نکرده اند می‌توانند در مهلت تعیین شده به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.orgمراجعه کرده و ضمن مطالعه دقیق دفترچه راهنما در صورت واحد شرایط بودن نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش به کلیه داوطلبان توصیه کرد قبل از تکمیل تقاضانامه اینترنتی ثبت‌نام، ابتدا نسبت به تکمیل فرم پیش نویس واقع در صفحه 47 دفترچه راهنما اقدام کرده، سپس پس از کنترل اطلاعات، نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

توکلی از امکان ویرایش اطلاعات خبر داد و گفت: همچنین داوطلبانی که قبلا ثبت نام کرده‌اند می‌توانند تا ساعت 24 روز شنبه دوم اسفند نسبت به ویرایش یا اصلاح اطلاعات خود اقدام کنند.

وی در پایان درمورد آخرین آمار ثبت نام کنندگان نیز اظهار کرد: تا ساعت 13 و 30 دقیقه امروز 720 هزار و 220 داوطلب نسبت به ثبت نام در این آزمون اقدام کرده اند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت