صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قتل سه دانشجوی مسلمان به دست یک آمریکایی

پدر، مادر و خواهر قربانیان جنایت «چپل هیل» که در آن، ۳ دانشجوی مسلمان به دست یک افراطی نژادپرست آمریکایی به قتل رسیدند، در یک کنفرانس خبری در این باره صحبت کردند.
کد خبر: ۴۷۴۹۲۴
| |
5840 بازدید
پلیس ایالتی کارولینای شمالی اعلام کرد که یک مرد 46 ساله آمریکایی را به اتهام قتل سه مسلمان ساکن آن کشور بازداشت کرده است.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری رادیو فرانسه، پلیس آمریکا جسد سه جوان دانشجو به نام های «ضیاء شادی برکات» 23 ساله و همسرش «اویُسر محمد ابوصالحه» به همراه خواهر وی «رزان محمد ابوصالح» را که هر سه با شلیک گلوله از ناحیه سر در شهر 'چیل هیل' در کارولینای شمالی به قتل رسیده بودند، در پارکینگ پیدا کرده است.

آقای «کریک استفان هیکز» 46 ساله، متهم به قتل این سه جوان دانشجو در بازداشت پلیس به سر می برد.

به نوشته این پایگاه خبری، همسر متهم به قتل می گوید وی به خاطر دعوا بر سر پارکینگ آنها را به قتل رسانده و «تنفر مذهبی» انگیزه آن نبود است.

وی همچنین گفته که همسرش بر سر پارکینگ با دیگر همسایگان از مذاهب گوناگون نیز دعوا داشته است اما پدر دو خواهر مقتول می گوید: دو دخترش به صورت «اعدام» به قتل رسیده اند. خانواده مقتولان بر این اعتقادند که انگیزه قتل «نفرت مذهبی» بوده است.

متهم پس از انجام قتل در پارکینگ دانشگاه خود را تسلیم پلیس کرد.

پلیس شهر «چیل هیل» در نخستین بیانیه خود اعلام کرده که تحقیقات اولیه نشان می دهد جنایت در پی «بروز اختلافات ادامه دار بر سر پارکینگ در محل اقامت» صورت گرفته است.

به نوشته این منبع خبری، قاضی پرونده روز چهارشنبه بعد از نخستین بازجویی از متهم، دستور زندانی شدن وی را صادر کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟