صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طرح جدید پرداخت وام ۲ درصدی به صنایع بزرگ

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با توجه به اینکه برخی از واحدهای صنعتی بزرگ در کشور با مشکلات اقتصادی دست به گریبان هستند، وام‌های با ۲ درصد سود، به آن‌ها اختصاص می‌یابد.
کد خبر: ۴۷۳۰۵۹
| |
3306 بازدید

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با توجه به اینکه برخی از واحدهای صنعتی بزرگ در کشور با مشکلات اقتصادی دست به گریبان هستند، وام‌های با ۲ درصد سود، به آن‌ها اختصاص می‌یابد.

به گزارش تسنیم، علی ربیعی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر ایجاد راهکار مناسب برای فعال شدن کارخانه‌های بزرگ در کشور، اظهار داشت: با توجه به رایزنی‌های انجام شده با بانک مرکزی، وام‌های با درصد کم، تحت عنوان طرح تکاپو به آن‌ها اعطا می‌شود.

وی با بیان اینکه در طرح بیمه سلامت محرومان دیده شدند، گفت: در حال حاضر 39 میلیون نفر در کشور تأمین اجتماعی هستند و 41 میلیون نفر در کشور بیمه سلامت هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه اساس سیاست کشور رشد و توسعه همه جانبه است، افزود: این رشد و توسعه با افزایش تولید و تولید محور کردن فرهنگ کار صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در رژیم گذشته سرنوشت مردم در سفارتخانه آمریکا تعیین می‌شد اما به واسطه انقلاب مردم خود سرنوشتشان را تعیین می‌کنند، اظهار داشت: من زمانی تحت عنوان کارگر کار می‌کردم و پس از آن وزیر شدم پس این نشان می‌دهد که اختلاف طبقاتی در کشور به واسطه انقلاب اسلامی برطرف شده است و در حال حاضر اختلاف طبقاتی در کشور وجود نداشت.

ربیعی درباره شرایط دولت گفت: دولت زمانی بر سر کار آمد که شاهد تورم 35 درصدی و رکود "منفی 56 درصدی" بودیم و در حال حاضر تورم به 20 درصد رسیده و دولت در نظر دارد که این تورم را تا پایان دولت تک رقمی کند.

وی خاطرنشان کرد: رشد تضمینی 3 درصدی اقتصاد در حال حاضر محقق شده است و از سیاست‌های رفاهی بعد از بیمه سلامت، طرح بیمه اجتماعی همگانی و طرح مسکن افراد کم‌درآمد است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟