صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرانسه افزایش تحریم‌های روسیه را خواستار شد

نماینده فرانسه در اتحادیه اروپا افزایش تحریم‌های مسکو به دلیل نقش روسیه در تحولات اوکراین را خواستار شد.
کد خبر: ۴۷۱۰۰۸
| |
2513 بازدید

نماینده فرانسه در اتحادیه اروپا افزایش تحریم‌های مسکو به دلیل نقش روسیه در تحولات اوکراین را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، نماینده فرانسه در اتحادیه اروپا افزایش تحریم‌های مسکو به دلیل نقش روسیه در تحولات اوکراین را خواستار شد.

روابط غرب و روسیه از زمان شروع بحران اوکراین و به خصوص پس از الحاق شبه جزیره کریمه به خاک روسیه، به شدت مخدوش شده است.

این تنش و درگیری‌های لفظی دیپلماتیک به عرصه اقتصادی هم کشیده شد و اروپا و آمریکا تحریم‌های مالی شدید علیه مسکو اعمال کردند.

روسیه هم در پاسخ، واردات هر گونه مواد غذایی از این کشورها را ممنوع کرد. حالا پاریس افزایش و تشدید تحریم‌ها را خواستار است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟