صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اقدامی برای نجات بازار سرمایه انجام نمی‌شود

یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به هیجان فروشی که عامل سقوط شاخص بورس شده است گفت: وزرای اقتصادی و مدیران بازار سرمایه هیچ اقدامی برای نجات بازار سرمایه انجام نمی دهند.
کد خبر: ۴۶۵۷۵۰
| |
1157 بازدید

یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به هیجان فروشی که عامل سقوط شاخص بورس شده است گفت: وزرای اقتصادی و مدیران بازار سرمایه هیچ اقدامی برای نجات بازار سرمایه انجام نمی دهند.

منصور کریمی در گفت‌وگو با تسنیم در خصوص شرایط بورس گفت: متاسفانه این روزها بازار سرمایه فعلا با سهامداران یار نیست و این اتفاع در حالی رقم می خورد که در سالهای گذشته بازار این گونه شرایط را به ندرت تجربه کرده است.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افت شدیدی چون شرایط فعلی در بازار سرمایه در سالهای گذشته در شهریور سال 91 و نیز بحران جهانی سال 2008 اتفاق افتاده بود.

وی اضافه کرد: کاهش جهانی قیمت نفت در حالی این روزها به عنوان یکی از دلایل اصلی ریزش قیمتها و نیز شاخص بورس عنوان می شود که قیمت نفت تاثیر یکسان روی سودآوری همه صنایع و شرکتهای بورسی ندارد و بسیاری شرکتهای بورسی که مواد اولیه آنها از نفت مشتق می شود از این اتفاق بهره و سود می برند.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: در شرایط فعلی هیجان فروش در بورس در حالی اتفاق می افتد که خریداران امید دارند با فروش سهام خود در بورس، بتوانند در روزهای آینده در سطح پایین تری سهام خود را خریداری کنند.

وی در ادامه با انتقاد از سکوت وزرای اقتصادی و مدیران بازار سرمایه گفت: این مسوولین در حالی از توجه و تمرکز خود بر تامین مالی در بازار سرمایه سخن می گویند که در عمل هیچ اقدامی برای نجات بازار سرمایه از این وضعیت انجام نمی دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار