صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دولت به متقاضیان مسکن مهر متعهد است

ولت هیچگاه پروژه های مسکن مهر را رد نکرده است بلکه به تعهدات خود نسبت به متقاضیان پایبند است.
کد خبر: ۴۶۵۲۵۸
| |
3306 بازدید
معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی گفت: دولت هیچگاه پروژه های مسکن مهر را رد نکرده است بلکه به تعهدات خود نسبت به متقاضیان پایبند است.

به گزارش مهر، پیروز حناچی صبح امروز در جمع خبرنگاران و درپاسخ به سوال خبرنگار مهر، در خصوص رد کردن پروژه های مسکن مهر از سوی دولت در ابتدای فعالیتش و جایگزینی پروژه های جدیدی مثل مسکن اجتماعی گفت: دولت مسکن مهر را رد نکرده است بلکه تعهداتی دارد که باید آن را به انجام برساند.

وی در خصوص تدوین طرح جامع ساخت و ساز برای استان کرمانشاه گفت: مدت مدیدی است که به دلایل مختلف طرح جامع برای این شهر تدوین نشده و امیدواریم این سفر شروع مطالعات جدید و طرح توسعه عمران برای استان کرمانشاه باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص بافت فرسوده و چگونگی سیاست ها برای آن نیز گفت: به نظر می رسد نگاهی که در خصوص بافتهای فرسوده داریم نیازمند تجدید نظر در شورای عالی شهرسازی است و همین بافتها با معانی جدید تحت عنوان بافتهای ناکارآمد تحت بررسی قرار می گیرد.

وی افزود: طبیعتا همه جا روش تخریب و بازسازی را نمی شود پیشنهاد کرد و نگاه بهسازی، نوسازی و بازسازی می تواند توام با هم راهگشا باشد.

حناچی تصریح کرد: طبیعتا منابع مالی و اعتباری که دولت برای این امر اختصاص داده به عنوان نیروی محرک مورد استفاده خواهد بود.

حناچی در رابطه با اعتبارات بازسازی بافت های فرسوده گفت: سرجمع اعتبارات مشخص شده ولی تفکیک استانی آن هنوز مشخص نیست که توسط شرکت مادر تخصصی عمران بهسازی اعلام می شود و 22 بانک عامل آن خواهند بود.

وی یادآور شد: اساسا معانی بافت فرسوده در حال تغییر است و با عناوینی مثل بافت ناکارآمد به تصویب شورای عالی شهرسازی رسیده است.

این مسئول همچنین از اجرای این طرح جدید (بهسازی، نوسازی و بازسازی بافت های ناکارآمد)  به صورت پایلوت در سه شهر کشور خبر داد و گفت: قبل از اجرای نهایی این اقدام با همکاری شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی اجرای آزمایشی آن را خواهیم داشت.

حناچی در پایان از وجود 75 هزار هکتار بافت فرسوده در کل شهرهای کشور خبر داد و گفت: این بافت ها با سه رویکرد بهسازی، نوسازی و بازسازی مورد توجه خواهند بود و این مولفه ها فصل مشترک آنهاست. حدود 65 درصد از این 75 هزار هکتار بافتهای تاریخی هستند و جایی که بافت تاریخی است دیگر جای بلدوزر نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟