صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
یوسف کرمی:

عاشورزاده و خدابخش را می‌بینم، یاد خودم می‌افتم

کد خبر: ۴۶۵۲۲۷
| |
1880 بازدید
کاپیتان سابق تیم ملی تکواندو که چهار ماهی است از این رشته خداحافظی کرده است، گفت: سال‌های 2013 و 2014 برای او اصلا سال‌های خوبی نبود.

یوسف کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این رشته سالیان سال است که جزو ورزش‌های اول ایران است و همیشه مدال‌آور بوده است. هم‌اکنون چندین ملی‌پوش ما در رنکینگ جهانی صدرنشین هستند و دلیل این صدرنشینی آن‌ها هم یکدلی، متحد بودن و برنامه داشتن است.

وی افزود: اگر همدلی و همسویی در تکواندو وجود نداشت قطعا این رشته به بن‌بست می‌خورد. امیدوارم کسی جلوی راه موفقیت‌های تکواندو را نگیرد و این رشته مدال‌آور ایران بمانند گذشته بتواند نتایج خوبش را تکرار کند. موفقیت‌های تکواندو برای یک فرد خاص نیست و تمام اهالی این رشته برای موفقیت آن‌ تلاش می‌کنند و همین جای افتخار دارد.

قهرمان تکواندوی جهان گفت: به طور کل باید بگویم سال‌های 2013 و 2014 برای من سال‌های خوبی نبودند اما معتقدم وقتی این دو سال برای تکواندو ایران خوب بوده، پس باید بپذیرم که برای من هم خوب بوده است.

وی درباره شرایط فرزان عاشورزاده، مهدی خدابخشی، سجاد مردانی و بهنام اسبقی که در رنکینگ المپیکی‌ها جایگاه خوبی دارند گفت: همه تکواندوکاران ما نابغه هستند. در این تردید نداشته باشید. وقتی فرزان عاشورزاده و مهدی خدابخشی را می‌بینم یاد وضعیت خودم در سال 2003 می‌افتم که در هر مسابقه‌ای شرکت می‌کردم، طلا می‌گرفتم. آن‌ها تازه ابتدای راه هستند و باید تا می‌توانند در مسابقه‌های مختلف شرکت کنند و طلا بگیرند.

یوسف کرمی ادامه داد: ما باید قدر این نوابغ را بدانیم و با آن‌ها حرفه‌ای کار کنیم. ما باید حرفه‌ای زندگی کردن را به آن‌ها بیاموزیم و فقط همین دو سال آینده و المپیک ریو را مد نظر نداشته باشیم. آن‌ها توانایی کسب مدال‌های مختلف در دو تا سه المپیک دیگر را هم دارند. باز هم می‌گویم تکواندوکاران ما توانایی بسیاری دارند و مطمئن باشید اگر برنامه‌ریزی‌ها درست باشد، آن‌ها می‌توانند همچنان در مسابقه‌های مختلف مدال‌آوری کنند.

دارنده مدال برنز المپیک 2004 آتن که سال 2014 و بعد از بازی‌های آسیایی اینچئون از دنیای تکواندو خداحافظی کرد، در پاسخ به این سوال که اگر الان قرار بود تصمیم بگیرد، باز هم از تیم ملی کناره‌گیری می‌کرد گفت: تصمیمی که چند ماه قبل گرفتم احساسی نبود و صددرصد باز هم همان تصمیم را خواهم گرفت. خانواده‌ام ارزش زیادی برایم دارد و مطمئن باشید که برای آن‌ها این تصمیم را گرفتم. من تا آنجا که می‌توانستم در خدمت تکواندو بودم و مدال‌آوری کردم.

وی ادامه داد: تکواندو برای من نیست و برای هیچ کس دیگر هم نیست. تکواندو برای تکواندوکاران است و هر کسی که در این رشته تلاش می‌کند، به آن حق دارد. خیلی دوست داشتم که خودم از تیم ملی کنار بروم و این نباشد که یک ورزشکار جوان بیاید و با شکست دادن من، مجبور بشوم از تیم ملی کنار بروم که خدا را شکر همین طور هم شد.

کرمی که بعد از خداحافظی از تیم ملی بحث حضورش در جمهوری آذربایجان و فعالیت به عنوان مربی در کنار رضا مهماندوست سرمربی این تیم مطرح شده بود، گفت: در آن زمان صحبت‌های اولیه‌ای را انجام داده بودیم اما آنقدر در این زمینه سروصدا شد که به نفعم بود به این کشور نروم. معتقدم همه چیز دست خداست و اگر صحبتی هم بشود، باید در کمال آرامش آن را مطرح و به آن پیشنهاد فکر کرد. بعد از ‌آن ماجرا صحبت دیگری نداشته‌ایم و فعلا به این مسئله فکر نمی‌کنم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟