حمایت از تولیدلازمه توسعه پایدار
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی مجلس٬ با مثبت ارزیابی کردن عملکرد شرکت شهرکهای کشاورزی٬ گفت: شرکت شهرکهای کشاورزی، نقش ویژه ای در توسعه پایدار کشور داشته است.
عباس رجائی در گفت وگو با خانه ملت٬ با بیان اینکه شرکت شهرکهای کشاورزی با حمایت از تولید در بخشهای مختلف کشاورزی نقش ویژه ای در توسعه پایدار کشور دارند٬ گفت: این شهرکها با ساخت و حمایت از تولید در مجتمعهای کشاورزی، دامی، شیلات٬ واحدهای خدماتی و پشتیبانی با هدف تأمین و تکمیل زنجیره تولید، گامی مؤثر در ارتقای خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی دارد.
نماینده مردم اراک٬ کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی٬ با یادآوری نشستی با مدیر عامل شرکت شهرکهای کشاورزی با اشاره به اهمیت فعالیتهای این شرکتها افزود: شرکت شهرکهای کشاورزی، نقش ویژه ای در توسعه پایدار کشور داشته است.
وی تصریح کرد: این شرکت با بهره گیری از مهندسان ماهر در این امر تا کنون نیز توانسته است در پیشبرد اهداف خود بخوبی عمل کرده و با استفاده از راهکارهای فنی و روش های تولید مدرن اقدامات خوبی داشته باشد.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در عین حال این شرکت باید توجه ویژه ای به جذب سرمایه از بخش خصوصی داشته باشند زیرا بخش خصوصی امکانات زیادی برای ساخت٬ سرمایه گذاری و ارائه روشهای مدرن تولیدی دارند.


