اعتراف ژنرال آمریکایی به ثروت داعش

هماهنگ‌کننده عملیات ائتلاف ضد داعش می‌گوید این گروه تروریستی به دلیل محدود شدن درآمدهای نفتی با مشکلات فزاینده‌ای در پرداخت مزد اعضای خود روبرو شده است.
کد خبر: ۴۶۱۹۱۳
| |
5947 بازدید
هماهنگ‌کننده عملیات ائتلاف ضد داعش می‌گوید این گروه تروریستی به دلیل محدود شدن درآمدهای نفتی با مشکلات فزاینده‌ای در پرداخت مزد اعضای خود روبرو شده است.

به گزارش ایسنا ژنرال بازنشسته آمریکایی، جان آلن در گفت‌وگویی با هفته‌نامه اشپیگل اعلام کرده که درآمدهای نفتی داعش به دلیل موفقیت‌های ائتلاف، تنزل کرده و این گروه با مشکلات مالی روبه‌روست.

آلن که هماهنگ‌کننده عملیات ائتلاف ضد داعش در عراق و سوریه است، تاکید کرده که توان یارگیری داعش به دلیل مشکلات مالی ضعیف شده است.

جان آلن پیش‌زمینه تضعیف این گروه را موفقیت‌های نظامی ائتلاف دانسته است. او به اشپیگل گفته که به خاطر پیشروی‌های نظامی، داد و ستدهای نفتی داعش به شدت محدود شده‌اند و دیگر پول چندانی در بساط خود برای پرداخت به اعضا ندارند.

جان آلن در این مصاحبه از اپوزیسیون چند پاره سوریه خواسته که برای مقابله با داعش زیر چتر یک رهبری واحد گرد هم آیند: «امیدواریم آنها در آینده نه به صورت چند گروه، بلکه با یک صدا صحبت کنند.»
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی