صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مغضوبین کوهستان به تیم ملی بازمی‌گردند؟

دبیر فدراسیون دوچرخه‌سواری طی صحبت با یکی از ملی‌پوشان کوهستان اعلام کرده فدراسیون با او و مردانی مشکلی ندارد و در آینده از وجودشان استفاده خواهد کرد.
کد خبر: ۴۶۱۸۶۹
| |
2712 بازدید
دبیر فدراسیون دوچرخه‌سواری طی صحبت با یکی از ملی‌پوشان کوهستان اعلام کرده فدراسیون با او و مردانی مشکلی ندارد و در آینده از وجودشان استفاده خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، اینکه ملی‌پوشان کوهستان نتوانستند در بازی های آسیایی نتیجه لازم را به دست آوردند شروع اختلافات میان فراز شکری و پرویز مردانی با فدراسیون دوچرخه‌سواری بود، پس از اینچئون ملی‌پوشان کوهستان یکی از دلایل عدم نتیجه‌گیری خود را سنگین بودن دوچرخه‌هایی عنوان کردند که فدراسیون به تازگی خریداری کرده بود. از آن سو خسرو قمری بحث وارد شدن ملی‌پوشان به معاملات پشت پرده با اسپانسرهای دیگر را عنوان کرد پایان این ماجرا نیز منتهی به این شد که فراز شکری و پرویز مردانی به اردوی تیم ملی دعوت نشدند و آنها حضور در مسابقه‌های قهرمانی آسیا را از دست دادند.

تیم ملی کوهستان نیز بدون بهترین رکابزنان خود راهی مسابقه‌های قهرمانی آسیا شد که در نهایت فرزاد خدایاری با کسب مقام پنجمی بهترین عملکرد را داشت.

اکنون مدتی از اختلافات فدراسیون با دو ملی‌پوش کوهستان می‌گذرد و با توجه به اینکه بعضی از رکابزنان رشته‌های دیگر دوباره به تیم‌های ملی برگشتند باید دید که این عفو شامل حال شکری و مردانی می‌شود و آیا این دو ملی‌پوش باز هم به اردوی تیم ملی دعوت می‌شوند یا خیر؟

خسرو قمری در آخرین اظهاراتش در مورد وضعیت این دو نفر گفت: برای این آقایان جلسه می‌گذاریم و موارد را مطرح می‌کنیم اگر به این نتیجه رسیده باشند که اشتباه کرده‌اند، تعهد می‌دهند و به کارشان ادامه خواهند داد در غیر این صورت با هیچ کس تعارف نداریم.

فراز شکری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره امکان بازگشت مجددشان به تیم ملی کوهستان بیان کرد: من برای کار دیگری صحبتی با دبیر فدراسیون داشتم که در مورد این قضایا نیز صحبت شد که گفت، هیچ مشکلی با ما ندارند و در رویدادهای بعدی حتما از ما کمک خواهند گرفت. با این حال نمی‌دانیم در برنامه‌های آتی فدراسیون من و مردانی هم حضور داریم یا خیر.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟