صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درمان نوعی سرطان با داروی پوکی استخوان

مطالعات نشان می دهد که داروی های درمان پوکی استخوان خاصیت ضد سرطانی قوی دارند.
کد خبر: ۴۶۰۵۰۲
| |
7032 بازدید

مطالعات نشان می دهد که داروی های درمان پوکی استخوان خاصیت ضد سرطانی قوی دارند.

به گزارش ایرنا از رویترز، تحقیقات نشان می دهد که احتمال ابتلا به سرطان آندومتر در زنانی که از داروهای بیس فسفونات استفاده می کنند، 50 درصد کمتر از زنانی است که از این داروها استفاده نمی کنند.

بیس فسفونات به داروهای ضد تحلیل گفته می شود که فرآیند طبیعی کاهش تراکم استخوان را کند می کنند و منجر به حفظ و افزایش تراکم استخوان می شوند. این خانواده دارویی از بروز پوکی استخوان جلوگیری می کند.

تحقیقات نشان می دهد که استفاده از این داروها احتمال بروز سرطان آندومتر را 50 درصد کاهش می دهد.

پوشش مخاط رحم اندومتر (Endometrium) نام دارد و اغلب سرطان های رحم از این پوشش ایجاد می شوند که به آنها سرطان آندومتر (Endometrial cancer) می گویند. معمولا سرطان اندومتر را مترادف سرطان رحم می دانند. سرطان آندومتر چهارمین سرطان شایع در زنان است. چاقی و استفاده از هورمون های استروژنی خطر سرطان آندومتر را افزایش می دهد.

نتایج این تحقیقات در نشریه CANCER منتشر شده است

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟