صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد از لغو اضافه کاریک روزه معلمان ابتدایی

کد خبر: ۴۵۷۱۲۳
| |
2702 بازدید

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس با انتقاد از عملکرد آموزش و پرورش در خرید خدمت از افراد آزاد برای ارایه خدمات پرورشی، گفت: اقدام اخیر دولت در لغو یک روز اضافه کار معلمان مقطع ابتدایی نیز تامل برانگیز است.

سید حسین نقوی‌حسینی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت٬ با یادآوری ارسال نامه‏ای به رئیس‌جمهور از سوی 101 نماینده مجلس٬ در خصوص اختصاص سرفصل ویژه «توسعه عدالت آموزشی کودکان و نوجوانان» در بودجه 94 و برنامه ششم توسعه، گفت: دلیل نگارش و تدوین این نامه تصمیمات عجیب و غریبی است که در چند ماه گذشته در آموزش و پرورش گرفته شده است.

نماینده مردم پیشوا و ورامین در مجلس شورای اسلامی٬ با تاکید بر اینکه سرمایه یک کشور نسل آینده آن است٬ گفت: اگر برای جوانان و نوجوانان برنامه ویژه و دارای افق روشن در حوزه آموزش گذاشته نشود در آینده باید منتظر خسارات فراوانی در تمامی حوزه ها باشیم.

این نماینده مردم در مجلس نهم٬ ادامه داد: مجلس انتظار دارد دولت برنامه مدون٬ شفاف و دارای پشتیبانی اعتبارات برای تقویت آموزش وپرورش نسل جوان و نوجوان پیش‌بینی کند.

وی با بیان اینکه واگذاری مدارس دولتی به بخش خصوصی یکی از دلایل تدوین و نگارش نامه به رئیس‌جمهور بوده است٬ گفت: متاسفانه اقدامات عجیبی در آموزش وپرورش در حال وقوع است یکی از این اقدامات واگذاری‌ مدارس و خرید خدمت از افراد آزاد برای آموزش نوجوانان است.

نقوی‌حسینی ادامه داد: خرید خدمت از افراد آزاد یعنی آموزش و پرورش افرادی را بکار گرفته که بدون آموزش‌های معلمی و بدون اینکه دوره تربیت معلم  وآموزش‌های لازم را دیده باشند اقدام به آموزش دانش‌آموزان می‌کنند که این‌ افراد به هیچ وجه با فنون آموزش و پرورش آشنا نیستند و روانشناسی کودک را نمی‌دانند و دوره‌های تربیت معلمی را نیز ندیده‌اند.

وی گفت: حال سوال این‌ است که چگونه افرادی که دوره‌ای از معلمی ندیده‌اند می‌توانند به آموزش بچه‌ها مشغول شود و با آن‌ها کار پرورشی کنند.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی٬ با یادآوری اقدام اخیر دولت در لغو یک روز اضافه کار معلمان مقطع ابتدایی٬ افزود: معلمان ابتدایی یک روز اضافه بر کارشان در مدارس حاضر می‌شدند برای اینکه 5 روز هفته را در مدرسه باشند که این روز اضافه در قالب حق‌الزحمه به آن‌ها پرداخت می‌شد در حال حاضر آموزش و پرورش در بخش‌نامه‌ای اعلام کرده که یک روز را معلمان ابتدایی دیگر نیایند که در این‌جا دانش‌آموزان بدون معلم بلاتکلیف می‌مانند که این برای حوزه آموزش و پرورش خسارت آفرین است.

اخیرا جمعی از نمایندگان مجلس در نامه‏‌ای به رئیس جمهور از اختصاص سرفصل ویژه «توسعه عدالت آموزشی کودکان و نوجوانان» در بودجه 94 و برنامه ششم توسعه، حمایت کردند

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟