صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قتل خواهر به خاطر نپذيرفتن ازدواج مجدد

کد خبر: ۴۵۷۰۱۲
| |
9051 بازدید
|

دادگاه پسر جواني كه به دليل مقاومت خواهرش براي ازدواج مجدد، او را به شكل فجيعي به قتل رسانده بود، برگزار شد.

به گزارش اعتماد، پنجم فروردين ماه امسال بود كه به دنبال تماس‌هاي مردمي با فوريت‌هاي پليسي 110، پليس در جريان وقوع يك فقره قتل قرار گرفت و به سرعت تيمي از كارآگاهان را براي بررسي موضوع به محل مورد نظر اعزام كرد.

پيكر بي‌جان زني ميان‌سال كه در كنار خيابان افتاده بود نخستين صحنه‌يي بود كه ماموران با حضور در صحنه جرم با آن روبه‌رو شدند. تحقيقات اوليه تيم پزشكي در صحنه جرم از جسد مقتول نشان مي‌داد كه زن ميان‌سال ساعت‌ها پيش به علت خفگي به قتل رسيده و در كنار جاده رها شده است.

به اين ترتيب جسد به پزشكي قانوني انتقال يافت و همزمان تحقيقات ماموران براي شناسايي هويت زن ميان‌سال آغاز شد. بررسي‌هايي كه با موفقيت چنداني همراه نبود و آثار به هم ريختگي در صحنه جرم نشان مي‌داد كه قاتل با نقشه قبلي، تمامي مدارك شناسايي مقتول را به سرقت برده است.

با اين حال پرونده با كندي پيش مي‌رفت كه رجوع پسري جوان به پليس آگاهي، باعث فاش شدن هويت مقتول شد. پسر جواني كه با ثبت شكايت خود در پليس آگاهي ماموران را در جريان مفقود شدن 20‌روزه خواهر 50ساله‌اش قرار داد.

همزمان كارآگاهان با رجوع به بانك اطلاعاتي خود موفق به دستيابي به سرنخ‌هاي مهمي از هويت مقتول شده بودند به گونه‌يي كه مقايسه اطلاعات به دست آمده با اظهارات شاكي جوان، شكي باقي نمي‌گذاشت كه مقتول همان زن 50 ساله‌يي است كه 20 روز است از او خبري در دست نيست.

به اين ترتيب تحقيقات از خانواده مقتول آغاز شد كه در جريان آن پرده از جنايتي هولناك فرو افتاد. در حالي كه تحقيقات ماموران از خانواده زن ميان‌سال ادامه داشت خواهرزاده مقتول به پليس آگاهي مراجعه و ادعا كرد كه چند روز پيش، مدارك شناسايي و طلا و جواهرات خاله‌اش را در خودروي دايي‌اش ديده است. ادعايي كه به سرعت دستگيري برادر مقتول را به عنوان متهم اصلي پرونده به دنبال داشت.

 در حالي كه تمامي شواهد از وقوع قتل به دست برادر خبر مي‌داد اما متهم به انكار دست داشتن در قتل زن ميان‌سال ادامه مي‌داد اما وقتي با مدارك شناسايي خواهر خود كه پس از عملي كردن نقشه قتل خود آنها را به سرقت برده بود، لب به اعتراف گشود و به قتل خواهر خود اعتراف كرد.

 قاتل در اعترافات خود، مقاومت خواهرش از ازدواج مجدد را عامل اصلي قتل عنوان كرد و گفت: به خاطر اختلافاتي كه با خواهرم داشتيم روز حادثه يك نوشيدني مسموم تهيه كردم و به خانه خواهرم رفتم و از او خواستم تا براي صحبت در خصوص برخي اختلافات، سوار ماشين من شود. زماني كه خواهرم نوشيدني مسموم را نوشيد، بيهوش شد و ازحال رفت.

گوش سپردن به اعترافات متهم، بدون كشيدن تاسف‌هاي پي در پي امكان پذير نبود. او ادامه داد: وقتي خواهرم از هوش رفت، گردنش را به صندلي بسته و به سمت جاده تلو حركت كردم. پس از رسيدن به جاده تلو و اطمينان از مرگ خواهرم، جسد را از ماشين بيرون انداختم و به خانه خواهرم
رفتم و طلا و جواهرات و مدارك شناسايي وي را نيز سرقت كردم.

 با اعترافات صريح متهم پرونده براي رسيدگي به شعبه 113 دادگاه كيفري ارجاع شد كه پس از رضايت خانواده، پرونده از نظر جنبه عمومي مورد بررسي قرار گرفت و صدور حكم به جلسه بعدي دادگاه موكول شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۱۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
اعدامش کنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
فقط اعدام
یه نفر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
خدایا دیگه به برادرخودتم هم نمیشه اعتماد کرد؟
مطمئنا نا تنی بودند
ايراني00
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
رضايت خانواده!!!!!
واقعا اسم اين چندنفر دور و بري مقتول, خانواده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس لابد معني لغت خانواده عوض شده!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
مگه متوجه نشدی که قاتل و مقتول برادر و خواهر هستند.خانواده مقتول همان خانواده قاتل هست.به هر حال به پسرشان رضایت دادند.
آن فرد ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
قتل را تایید نمی کنم، اما خواهرش هم کار خوبی نکرده که ازدواج مجدد نمی کرده، یک خواهر مطلقه باعث آبروریزی برای این برادر میشده خوب.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۷:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۰
آن فرد ناشناس!
بهتره از اين به بعد, اسمتو بزاري (آن فرد رواني)! اينجوري بيشتر با شخصيتت همخواني داره.
شهرام
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۰
دوباره و دوباره تهمت ها و حرف های بیهوده شروع شد شما مجبور نیستید حتما کامنت بگذارید تا بخوهید این چرندیات را بگید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
این قاتل بی رحم بخشیده شد ولی تاوان گناه نابخشودنی خود را در این دنیا و در دنیای دیگر پس خواهد داد . یک فرد دیگری او را خواهد کشت .
ناشناس
|
Australia
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
پس از رضایت خانواده؟؟!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
اعدااااااااام
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
در متن اشاره ای به ازدواج مجدد نشده بود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
یکبار دیگر با دقت بخوان،میبینی که نوشته و اشاره شده!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۰
دوباره بخون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
اسم شهرستان رو هم قید میکردید بد نبود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟