شاهین‌طبع:

ثامن در دور برگشت حریفان را اذیت خواهد کرد

کد خبر: ۴۵۶۷۴۳
| |
1691 بازدید
سرمربی تیم بسکتبال دانشگاه آزاد تهران گفت: ثامن مشهد در دور برگشت بسیاری از تیم‌ها را اذیت می‌کند.

به گزارش ایسنا، مهران شاهین‌طبع پس از پیروزی تیمش مقابل ثامن مشهد در جمع خبرنگاران افزود: بازی خوب و سنگینی از دو تیم شاهد بودیم زیرا تا اواخر بازی فاصله امتیازی کم بود و در بعضی از زمان‌های بازی عقب افتادیم ولی بچه‌ها تلاش خود را کردند و توانستند با دست پر از میدان خارج شوند.

وی خاطرنشان کرد: هر چه از زمان بازی می‌گذشت به هماهنگی بهتری رسیدیم و به تدریج در دفاع عملکرد بهتری داشتیم و توانستیم بازی را به نفع خود به پایان ببریم.

شاهین‌طبع در خصوص اعتراض بازیکنان تیمش به داوری گفت: به تمامی بازیکنان تذکر می‌دهیم که به تصمیم داور اعتراض نداشته باشند، ولی بازیکنانی هم که اعتراض می‌کردند، داور خطای فنی اعلام می‌کرد و جریمه می‌شدند، ولی در کل داوری خوب بود و همین که بی قصد و غرض داوری می‌کنند، خوب بود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی