میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خودروسازی «اُپل» آلمان تعطیل شد

شرکت خودروسازی «اُپل» آلمان پس از ۵۲ سال فعالیت مجبور شد به دلیل ورشکستگی خط تولید خود را تعطیل کند.
کد خبر: ۴۵۵۷۵۸
| |
14487 بازدید

شرکت خودروسازی «اُپل» آلمان پس از ۵۲ سال فعالیت مجبور شد به دلیل ورشکستگی خط تولید خود را تعطیل کند.

به گزارش تسنیم به نقل از دویچه وله، اولین ساعات روز جمعه خط تولید کارخانه «اُپل» در شهر بوخوم در غرب آلمان تعطیل شد تا سه هزار کارگر شاغل در آن با آینده نامعلومی دست و پنجه نرم کنند.

پس از 52 سال تولید انواع خودروهایی که در تمام دنیا شناخته شده است، کارگران کارخانه اُپل تایید کردند که قلب تپنده این شرکت دیگر تولیدی نخواهد داشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت