صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزئیات جوان‌سازی پوست

کد خبر: ۴۵۴۹۱۰
| |
3051 بازدید

دبیر علمی گروه تخصصی پلاستیک و ترمیمی چشم با اشاره به اینکه با افزایش سن، حجم بافت‌های چربی در صورت کم می‌شود و پوست دچار چین و چروک می‌شود، جزئیات جوان‌سازی پوست را تشریح کرد.

به گزارش تسنیم، محسن بهمن کشکولی در بیست و چهارمین کنگره سالانه چشم پزشکی ایران اظهار داشت: با افزایش سن، حجم بافت‌های چربی در صورت کم می‌شود و پوست دچار چین و چروک خواهد شد. کاهش حجم بافت‌های زیرپوستی موجب پیر شدن آن می‌شود و یکی از راه‌های جوان‌سازی صورت، برگرداندن این حجم از دست‌رفته به وسیله مواد دارای تأییدیه است.

دبیر علمی گروه تخصصی پلاستیک و ترمیمی چشم افزود: مواد مورد تائید برای تزریق شامل هیالورونیک اسید و چربی‌های بدن جهت جوان‌سازی پوست استفاده می‌شوند. بنابراین تزریقات «فیلر» برای جوان سازی صورت 2 تا 3 سال دوام دارد.

بهمنی کشکولی گفت: تزریقات باید سه شرط لازم را جهت جلوگیری از عوارض داشته باشند، اولاً کسی که می‌خواهد این مواد را تزریق کند باید فرد مورد نظر را به درستی انتخاب کند و پیش از آن، معاینات چشم را انجام دهد تا عوارض بینایی پس از آن را کنترل کند. شرط دوم، به مواد موردنظر مربوط می‌شود، چرا که هر ماده‌ای را نمی‌توان استفاده کرد و در نهایت نیز فرد تزریق‌کننده باید دوره‌های لازم را دیده باشد، چرا که باید بداند با چه ارگان‌هایی در صورت مواجه است.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم خاطرنشان کرد: اکنون این مواد بسته به اینکه در کدام ناحیه صورت تزریق شود و در افراد مختلف، حدود 2 سال و گاهی نیز تا 4 سال دوام پیدا می‌کند و یکی از ویژگی‌های مثبت آنها برگشت‌پذیریشان است، زیرا موادی که برگشت‌پذیری ندارند تائیدیه علمی نداشته و سبب عوارض می شوند. براین اساس، بیست و چهارمین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران  11 تا 13 آذر93  درسالن همایش های رازی در حال برگزاری است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟