صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کوچکترین کشور جهان افتتاح شد

یک مرد پرتغالی با موفقیت توانست یک جزیره کوچک در دریاهای این کشور بخرد و آنجا را تبدیل به امپراطوری خودش کند.
کد خبر: ۴۵۴۴۰۷
| |
37575 بازدید
|
یک مرد پرتغالی با موفقیت توانست یک جزیره کوچک در دریاهای این کشور بخرد و آنجا را تبدیل به امپراطوری خودش کند.

به گزارش مجله مهر، در حالی که آمریکایی ها تمام قاره آمریکا را برای پیدا کردن زمینی می گردند تا در آنجا امپراطوری برپا کنند، «رناتو باروس» موفق به ایجاد کشوری برای خود در نزدیکی خانه اش شد. این مرد ۵۶ ساله توانست یک جزیره کوچک در بندر «فونچال» از توابع «مادیرا» خریداری و امپراطوری جدیدی پایه گذاری کند. آقای باروس حتی نامش را به مانند شاهان به «پرنس رناتو» تغییر داده است.

در امپراطوری پرنس رناتو فقط یک خانه یک خوابه وجود دارد که به همراه وی همسر و دخترش نیز زندگی می کنند. این معلم نقاشی حرفه ای حالا در سرزمینش دارای نقش های متعددی مانند پلیس، باغبان، سرپرست و عضو خانواده سلطنتی نیز هست.
داشتن سرزمین مستقل رویای آقای باروس بود که بالاخره محقق شد و حالا او می خواهد برای سرزمین کوچکش یک پرچم و سرود ملی انتخاب کند و به قول خودش آنقدر قدرت دارد که می تواند هر زمان که دلش خواست آنها را تغییر دهد.

پرنس رناتو ۱۴ سال پیش برای خرید این جزیره شانسش را امتحان کرد. درست زمانی که یک خانواده ثروتمند بریتانیایی می خواستند این جزیره را به قیمت ۳۱ هزار دلار  بفروشند چون هیچ استفاده ای از آن نمی کردند. وقتی آقای باروس از این موضوع خبردار شد تصمیم گرفت این جزیره را از آنها بخرد اما مشکل بزرگ این بود که او هیچ پولی نداشت.
اما او با تلاش فراوان و فروش اموال و روی هم ریختن پس اندازهایش اقدام به خرید این جزیره کوچک کرد. با اینکه همه به عقل باروس شک داشتند اما وی به کارش مطمئن بود و به تلاشش تا خرید جزیره ادامه داد.
بعد از خریداری جزیره باروس به فرماندار مادیرا پیامی فرستاد و خود را به عنوان حاکم این کشور همسایه معرفی کرد اما فرماندار مادیرا وی را تهدید به قطع برق جزیره اش کرد مگر اینکه جزیره اش را به دولت بازگرداند. اما باروس  خودش را حاکمی صلح طلب معرفی کرد که به هیچ پولی نیاز ندارد. او می گوید به زودی با استفاده از پانل های خورشیدی و آسیاب های بادی کوچک برق مورد نیازش را تولید می کند و حتی شاید در آینده از آب اقیانوس نیز برای تولید برق استفاده کند.

حالا رناتو باروس بسیار امیدوار است بتواند کشورش را ثبت کند. چون به نظرش هیچ قانونی وجود ندارد که بتواند مانع وی شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱۱
انتشار یافته: ۲۰
امیر احمد اکبری اسبق از تبریز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
کشور یک تعریف سیاسی جغرافیایی خاص خوش رو داره
بکار بردن کلمه کشور برای حماقت یک فرد
در شان سایت خبری شما نیست
sara
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
حالا پلیس میخواد چیکار اونجا؟؟ زن و بچه شو دستگیر کنه؟
علی نقی دهقان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
مرد بقال از من پرسید چند من خربزه می خواهی؟
من گفتم دل خوش سیری چند؟
"سهراب سپهری"
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
خدایا چرا پول و عقل رو با هم نمیدی؟!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
خدا هم پول بده و هم عقل بده . یکیش کافی نیست .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
مردك ديوانه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
چه ابر قدرتی !!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
مغزش عیب داره.
صابر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
این موضوع خوراک یک فیلم سینمایی هست!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
خوش به حالش . در آرامش دور از هیاهو
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟