صدور حکم رهبر اخوان المسلمین و ۲۵ اخوانی دیگر

دادگاه جنایی قاهره رهبر کل اخوان المسلمین و ۲۵ تن دیگر از اعضای اخوان المسلمین را به دلیل توهین به دادگاه به سه سال حبس محکوم کرد.
کد خبر: ۴۵۴۰۰۷
| |
7678 بازدید

دادگاه جنایی قاهره رهبر کل اخوان المسلمین و ۲۵ تن دیگر از اعضای اخوان المسلمین را به دلیل توهین به دادگاه به سه سال حبس محکوم کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری الشرق الأوسط مصر، دادگاه جنایی قاهره امروز یکشنبه (9 آذر) «محمد بدیع» رهبر کل اخوان المسلمین و 25 تن دیگر از اعضای اخوان المسلمین را به دلیل توهین به دادگاه به 3سال حبس محکوم کرد.

رهبر اخوان المسلمین و محمد مرسی رئیس‌جمهور برکنار شده مصر و شماری از اعضای اخوان المسلمین امروز برای ادامه رسیدگی به اتهاماتشان در پرونده فرار از زندان "وادی النطرون" در صد کیلومتری شمال قاهره، در دادگاه جنایی قاهره حضور یافتند.

افراد نامبرده متهم هستند که در جریان انقلاب 25 ژانویه علیه حسنی مبارک دیکتاتور مخلوع مصر از زندان وادی النطرون فرار کرده اند.

این پرونده 131 متهم دارد که 27 تن از متهمان برای تکمیل رسیدگی به پرونده، در حبس به سر می‌برند و سایر متهمان به صورت غیابی محاکمه می‌شوند.

این دادگاه علاوه بر صدور حکم 3 سال حبس علیه متهمان نامبرده، هر یک از آنها را به پرداخت 1300 دلار محکوم کرد.

این در حالی است که دادگاه جنایی قاهره محمد مرسی را از این حکم مستثنا کرده است.

رهبر اخوان المسلمین پیش از این در برخی از پرونده‌ها به اعدام و تحمل حبس محکوم شده است

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت