واگذاری ورزشگاه "نقش جهان" به فولاد مبارکه

تفاهم‌نامه واگذاری ورزشگاه نقش‌جهان به شرکت فولاد مبارکه امضا و این ورزشگاه رسماً به فولاد مبارکه سپاهان واگذار شد.
کد خبر: ۴۵۳۶۳۷
| |
7740 بازدید

تفاهم‌نامه واگذاری ورزشگاه نقش‌جهان به شرکت فولاد مبارکه امضا و این ورزشگاه رسماً به فولاد مبارکه سپاهان واگذار شد.

به گزارش ایسنا ، دقایقی پیش و در مراسمی که با حضور رسول زرگرپور استاندار اصفهان، سبحانی مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه سپاهان، مدبر مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی کشور و محمد سلطان‌حسینی مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان در ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان برگزار شد، تفاهم‌نامه واگذاری ورزشگاه نقش‌جهان به شرکت فولاد مبارکه امضا و این ورزشگاه رسماً به فولاد مبارکه واگذار شد.

فولاد مبارکه اصفهان بر اساس این قرارداد متعهد شد در مدت 20 ماه ورزشگاه نقش جهان را به بهره برداری کامل رسانده و مبلغ 300 میلیارد ریال را نیز به اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان بپردازد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت