صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعلام اولویت​‌های جدید عمره مفرده

دارندگان اسناد ودیعه گذاری عمره تا اولویت ۴۵۰ از روز شنبه ۸ آذر می‌توانند در ظرفیت های خالی کاروان های عمره ثبت نام کنند.
کد خبر: ۴۵۳۴۳۷
| |
18658 بازدید
سازمان حج و زیارت اعلام کرد: دارندگان اسناد ودیعه گذاری عمره تا اولویت ۴۵۰ از روز شنبه ۸ آذر می‌توانند در ظرفیت های خالی کاروان های عمره ثبت نام کنند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، روابط عمومی سازمان حج و زیارت در اطلاعیه ای اعلام کرد: دارندگان اسناد ودیعه گذاری عمره مفرده در بانکهای ملی و ملت تا اولویت 450 از فردا شنبه هشتم آذر می توانند در ظرفیت های خالی کاروان های مرحله اول عمره 94-93 ثبت نام کنند.

بر اساس این اطلاعیه، ثبت نام اولویت های جدید اعلام شده منوط به وجود ظرفیت خالی در کاروان های عمره هریک از استان های کشور است.

متقاضیان ثبت نام در کاروان های عمره که بر اساس این اطلاعیه برای نام نویسی در کاروان ها فراخوان شده اند، باید قبل از نام نویسی در کاروان ها ، تقاضای تشرف به عمره 94-93 و گروه بندی را در سامانه فاخر به نشانی fakher.haj.ir ثبت نمایند.

ثبت نام در کاروان های عمره از طریق مراجعه به سامانه فاخر و یا مراجعه به دفاتر خدمات زیارتی سراسر کشور امکان پذیر است.

پیش از این اولویت های یک تا 400 عمره مفرده و همچنین دارندگان اسناد قدیمی ثبت نامی عمره مربوط به سال 1386 به قبل، برای نام نویسی در کاروان های عمره فراخوان شده بودند. اعزام کاروان های مرحله اول عمره مفرده از 13 آذر آغاز می شود و تا 20 اسفند ادامه خواهد داشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟