صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ایجاد 40 پُست برای مشاوره به احمدی‌نژاد!

کد خبر: ۴۴۸۸۷۸
| |
11748 بازدید
دولت دهم جدولی مشتمل بر 40 پست سازمانی به‌نام و به عنوان «مقام کارشناس عالی» را در دبیرخانه شورای مشاورین رئیس‌جمهور ایجاد کرده که حقوق و مزایای آنها را با حقوق و مزایای معاونین وزرا، استانداران و سفرا همتراز کرده است. این تعداد کارشناس عالی، فقط مشاور عالی رئیس‌جمهور هستند.

رسالت نوشت: پرسش این است که مگر رئیس‌جمهور چند مشاور دارد و می‌تواند داشته باشد که فقط 40 نفر کارشناس عالی را به تعداد مقامات مطرح در ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری افزوده است؟ پاسخ چنین است: قانون‌گذار حداکثر تعداد مشاورین رئیس‌جمهور را 10 نفر تعیین کرده است.

2- در جوف همین مصوبه 8 کارشناس عالی برای شورای ایرانیان خارج از کشور و 19 مشاور عالی برای مرکز ملی رقابت از طریق همترازی به تعداد مقامات ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری افزوده شده است. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟