استاندار صلاح الدین اعلام کرد ;
فرار سرکردگان داعش به سمت استان نینوا
استاندار استان صلاح الدین عراق گفت: داعش در این استان دچار سردرگمی شده است و بسیاری از سرکردگانش به سمت استان نینوا فرار کردهاند.
کد خبر: ۴۴۶۴۴۰
| | 14760 بازدید
رائد الجبوري استاندار استان صلاح الدین عراق گفت: داعش در این استان دچار سردرگمی شده است و بسیاری از سرکردگانش به سمت استان نینوا فرار کردهاند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سومریه نیوز، رائد الجبوری افزود: استانداری در حال هماهنگی با دولت مرکزی است تا نیروهای ارتش و نیز عشایر و داوطلبان پیوستن به ارتش به پایگاه اسپایکر بازگردانده شوند.
جبوری افزود: بعد از پیروزی های بزرگ نیروهای ارتش عراق و آزادسازی بسیاری از مناطق و روستاها در شمال تکریت و جنوب شهر بیجی، از عشایر مناطق آزادشده خواستیم افراد خود را مسلح کنند و ضد عناصر داعش به نیروهای ارتش بپیوندند.
استاندار صلاح الدین در 29 اکتبر گذشته به کارکنان ارتش و پلیس این استان که از انجام وظایف خود تخلف کرده بودند 3 روز برای بازگشت به مکان های خدمت شان مهلت داده بود
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


