صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زندان برای توهین به پادشاه 400 سال پیش!

یکی از روشن‌فکران تایلند به دلیل اظهارنظر درباره پادشاه این کشور که بیش از 400 سال از مرگش می‌گذرد، مورد پیگرد قرار گرفت.
کد خبر: ۴۴۲۸۶۵
| |
12104 بازدید
یکی از روشن‌فکران تایلند به دلیل اظهارنظر درباره پادشاه این کشور که بیش از 400 سال از مرگش می‌گذرد، مورد پیگرد قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از آسوشیتدپرس، سولاک سیوارکسای 82 ساله توسط دو نظامی بازنشسته ارتش به توهین به سلطنت متهم شده است. اتهامی که اگر ثابت شود او باید بیش از 15 سال را در زندان بگذراند.

در همین حال، یکی از مقامات پلیس گفت، از سالوک، روشنفکری که در انگلیس درباره تاریخ تایلند و بوداییسم تحصیل کرده، به دلیل اظهاراتش در جریان یک سمینار آموزشی شکایت شده است.

به گفته این مقام پلیس توهین به پادشاه، خانواده‌اش یا ولیعهد او طبق قانون بیش از 15 سال زندان دارد، البته شاهی که در سال 1605 مرده است. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار