محور " هراز " استان مازندران از شنبه آينده مسدود است
پليس راه فرماندهي انتظامي استان مازندران در اطلاعيه اي از انسداد محور هراز از 25 مهرماه به مدت 15 روز براي انجام عمليات راهسازي و نصب روشنايي در تونل شماره چهار خبر داد .
به گزارش مهر، در اين اطلاعيه آمده است ، برابر درخواست اداره کل راه و شهرسازي استان مازندران با توجه به انجام عمليات نصب سيستم هاي روشنايي در تونل شماره چهار در محور هراز ، اين محور از تاريخ 25 مهرماه تا 10 آبان ماه مسدود خواهد شد .
براساس اين گزارش، انسداد اين محور از ساعت 22 شب تا 4 بامداد به استثناء روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه و ايام تعطيلات رسمي اعمال خواهد شد .
پليس راه فرماندهي انتظامي مازندران از رانندگاني که قصد تردد از اين محور را دارند ، خواست: در زمان انسداد از محورهاي جايگزين فيروزکوه و کندوان استفاده کنند.
مرکز کنترل ترافيک پليس راه فرماندهي انتظامي استان مازندران با شماره تماس 2182934-011 به طور شبانه روز و 24 ساعته آماده پاسخگويي در خصوص وضعيت راه هاي استان مي باشد .



