تقویت‎ نیروهای زرهی ترکیه در مرز سوریه‎

کد خبر: ۴۴۱۰۳۰
| |
8844 بازدید
ارتش ترکیه ۱۵ تانک را از مناطق غربی این کشور به سمت مرز سوریه که از چندی قبل تانک‌های بسیاری در آنجا مستقر شده، فرستاد.

به گزارش فارس، ارتش ترکیه حضور نظامی خود در مرز سوریه را با ارسال تانک‌های بیشتر، تقویت کرد.

روزنامه «حریت» چاپ آنکارا امروز جمعه گزارش داد: «این تانک‌های نظامی از استان‌های غربی ترکیه به مناطق جنوب شرق این کشور واقع در مرز سوریه ارسال شدند.»

ارسال این ادوات نظامی در حالی انجام شده که از چندی قبل و به دنبال تصویب طرح اقدام نظامی ارتش ترکیه در فراسوی مرزها توسط پارلمان این کشور، آنکارا حضور نظامی خود در مرزهای سوریه را تقویت کرده است.

از سوی دیگر رسانه‌های خبری امروز از تسلط داعش بر 40 درصد از شهر کردنشین عین‌العرب(کوبانی) سوریه واقع در مرز ترکیه خبر داده‌اند؛ شهری که از چندی پیش صحنه درگیری‌های شدید بوده است.

5 هزار شهروند در این شهر در محاصره داعش قرار دارند.

کردهای ترکیه به بسته بودن مرز این کشور به سمت سوریه و نبود امکان اعزام داوطلبان برای دفاع از شهر «کوبانی» معترض‌اند؛ این اعتراضات تاکنون به کشته شدن 31 کرد انجامیده است.


اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی