صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کوشينلي: مورينيو و ونگر دوست هستند

کد خبر: ۴۴۰۵۹۹
| |
2732 بازدید
لورن کوشينلي، مدافع آرسنال با وجود درگيري فيزيکي بين ونگر و مورينيو، عنوان کرد که اين دو مربي با هم دوست هستند و رابطه ي خوبي دارند.

به گزارش "ورزش سه"، مورینیو و نگر مدت‌هاست که با یکدیگر مشکل دارند و مورینیو لقب "متخصص ناکامی" را به ونگر داده و ونگر نیز به مورینیو لقب "هراسان از شکست" را داده است. در جریان دیدار دو تیم، ونگر و مورینیو با یکدیگر درگیری فیزیکی پیدا کردند ولی کوشینلی معتقد است که موضوع جدی نیست.

او گفت:" پس از تکل کیهیل، فکر می‌کنم سرمربی ما عصبانی شد زیرا 3 روز پیش هم در بازی با گالاتاسرای روی سانچس تکل بدی شد و بازیکن حریف تنها یک کارت زرد گرفت."

کوشینلی سپس راجع به پنالتی دادن هایش گفت:" حقیقت دارد که من هفت پنالتی از زمان پیوستنم به لیگ برتر به حریفان داده ام. نمی‌دانم که رکوردی در این زمینه است ولی فکر می‌کنم در کتاب گینس ثبت شوم."
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟